Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Ćao svima, može li mi neko reći kakvog je kvaliteta televizija? Optika je u pitanju. Da li je box kao Mts-ov i da li podržava 4k rezoluciju? Bio sam zadovoljan mtsom, da li mogu očekivati isti kvalitet i kod Oriona? Takođe, da li kasni prenos i koliko? Meni je bitno konkretno zbog utakmica da ne kasni, jer jedino zbog toga i uzimam televiziju. Listao sam malo šta je pisano ali nisam uspeo da nađem odgovore..

Ne možeš. Orionova TV usluga je uz A1 ponudu ubedljivo najslabija u Srbiji.
A naravno da kasni u odnosu na "pravu kablovsku" kad je u pitanju IPTV tj OTT stream.

Znači ako bih hteo kvalitetnu televizuju sa netom i dalje su mts i sbb jedine normalne opcije? Beograd je u pitanju

Televizija im je najgora. Imaju najmanju ponudu kanala. Ne daju 4k set top box. Nekim korisnicima daju, i kad im tražiš 4k, oni hoće da potvrde da će da donesu pa se ne jave više. Kad zoveš opet oni demantuju da su ti odobrili. A i premotavanje im radi na po 30 sek i nemaš frejmove.

Ponuda kanala mi nije toliko bitna sem Arene.
Je l' to znači da sbb/mts ne rade na istom principu kao Orion? Malo više sam laik po tom pitanju, tako da ne znam tačno kako šta funkcioniše.. 😅

Je l' to znači da sbb/mts ne rade na istom principu kao Orion? Malo više sam laik po tom pitanju, tako da ne znam tačno kako šta funkcioniše.. 😅
Sbb skup, orion prihvatljiv, ja npr ima 4k box, al samo jedan kanal je u 4k sad aplikacija im nije ni loša, a nije ni ******.

Постоји двб-ц (нормална кабловска супернова и сбб ту не постоји кашњење исто као и са сателитском или обичном антеном) иптв (мтс мрежа паралелна интернету посебни излази на рутеру скоро да нема кашњење) и отт (директно преко интернета јетел, орион, еон ван мреже кашњење је велико).

Постоји двб-ц (нормална кабловска супернова и сбб ту не постоји кашњење исто као и са сателитском или обичном антеном) иптв (мтс мрежа паралелна интернету посебни излази на рутеру скоро да нема кашњење) и отт (директно преко интернета јетел, орион, еон ван мреже кашњење је велико).
Najmanje je na yettelu. To kašnjenje je sasvim normalno, ne razumem tu dramaturgiju.

Ja mislim da Orion čak ni sve Arene nema.

Poslednja izmena:
@PticaTrkačica Ne znam gde živiš ali kao neko ko OTT uslugu koristi od 2015. (prvo D3i a posle to zamenila Eon OTT usluga) znam kako je to "lepo" kad kasniš za komšijama dok gledaš neki sportski prenos. Iako živim na selu opet sam morao tipa u sred leta da zatvaram prozore i pojačavam TV kret*nski glasno u pokušaji da ne čujem baš sve komentare i reakcije iz kafića odmah pored moje kuće dok su vaterpolisti šutirali penale.

Tebe treba uposliti kod nekog operatera sa punim radnim vremenom, pa čak i prekovremeno, izgleda da je tebi previše dosadno ponekad, pa baš da vidimo svi kako bi to resio od TV-a pa do interneta. Tebi smeta i nalaziš manu čak i u običnom hdmi kablu. Satelitske postoje, resen problem krovne takođe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno