Sbb skup, orion prihvatljiv, ja npr ima 4k box, al samo jedan kanal je u 4k sad aplikacija im nije ni loša, a nije ni ******.Ponuda kanala mi nije toliko bitna sem Arene.
Je l' to znači da sbb/mts ne rade na istom principu kao Orion? Malo više sam laik po tom pitanju, tako da ne znam tačno kako šta funkcioniše.. 😅
Najmanje je na yettelu. To kašnjenje je sasvim normalno, ne razumem tu dramaturgiju.Постоји двб-ц (нормална кабловска супернова и сбб ту не постоји кашњење исто као и са сателитском или обичном антеном) иптв (мтс мрежа паралелна интернету посебни излази на рутеру скоро да нема кашњење) и отт (директно преко интернета јетел, орион, еон ван мреже кашњење је велико).
Ne živiš u zgradi ili ne gledaš sportske prenose?ne razumem tu dramaturgiju.
Kako si dobio 4k box?Sbb skup, orion prihvatljiv, ja npr ima 4k box, al samo jedan kanal je u 4k sad aplikacija im nije ni loša, a nije ni ******.
Ja mislim da Orion čak ni sve Arene nema.Ponuda kanala mi nije toliko bitna sem Arene.
Je l' to znači da sbb/mts ne rade na istom principu kao Orion? Malo više sam laik po tom pitanju, tako da ne znam tačno kako šta funkcioniše.. 😅
Taj mi poslali nisam ništa zahtevao mora ovo, mora ono.Kako si dobio 4k box?
Koliko vidim i upoređujemn arenu 9, 10, 1x2 nemaJa mislim da Orion čak ni sve Arene nema.
A gde živim u podrumu??? Zemljače 47 godina u zgradi sprat 3. Uostalom kome se ne sviđa ne mora ništa ni da uzima.Ne živiš u zgradi ili ne gledaš sportske prenose?
Ja? 😂Tebi smeta i nalaziš manu čak i u običnom hdmi kablu.
Satelitske postoje, resen problem krovne takođe.
Zovi njih i žali se ovde ti ne vredi ionako im plaćaš održavanje, upload ti mora biti veći.Posle obnove ugovora sam prešao sa brzine 750/250 Mbps na 1/0,5 Gbps, međutim upload nije ni blizu 500 Mbps već je uvek najviše 100. Download je oko 930, što je u redu. Da li je ovo neki tehnički problem vezano za ruter (HG8245Q2), ili je brzina preko vlakna sada prosto preraspodeljena na veći download na štetu upload-a? Ili su mi nešto namestili kako ne treba...
Ništa ne dobi, baš me zanima šta oni sad ukidaju.Upravo mi je stigao mejl od Oriona sa obavestenjem o izmeni programske seme. Naravno, sam pdf ne moze ni da se skine ni da se otvori.
Je l' dobio jos neko ovo?
N1, i to je sve sto su rekli.Ništa ne dobi, baš me zanima šta oni sad ukidaju.
To za premotavanje kanala podržavam.N1, i to je sve sto su rekli.
I,kao rade na povecanju broja kanala za premotavanje.
Za ovo drugo ih treba pritiskati maksimalno.
Bravo, neke jesu neke nisu.Treba da rade i na uvođenju arene 9 i 10, kao i na tome da sve arene budu u HD...
Meni nije jasno sto i te dve jos ne ubace?Treba da rade i na uvođenju arene 9 i 10, kao i na tome da sve arene budu u HD...
Baš vala svi imajuMeni nije jasno sto i te dve jos ne ubace?
Možeš li snimak ekrana da napraviš tog obaveštenja, jer ja ne mogu da ga skinem?N1, i to je sve sto su rekli.
I,kao rade na povecanju broja kanala za premotavanje.
Za ovo drugo ih treba pritiskati maksimalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari