Šta je novo?

Opera 11 - Final

Meni radi YT u svim oblicima radi očekivano. Ako hoćeš pošalji nam link stranica na kojima ti ne radi YT.

Takođe, i kod mene radni normalno.

Posle ciste instalacije, radilo je par dana kako treba, i evo, ponovo isto. Stvarno da covek popizdi!

Eh, ja koristim MSE. Čačkaj po opcijama.

---
desire

Znate ono kad vas nesto nervira, a nemate pojma sta vas u stvari nervira? E kod mene je taj slucaj. Juce sam iskljucio KIS 2012 i onda probao i klipovi su proradili. Sinoc sam obrisao KIS, i evo sada ponovo da pustim klip, ponovo isti problem! U FF-u i Chrome-u sve radi normalno. Malo mi je cudno da neki softver kao sto je npr. KIS radi restrikciju samo u pojedinim browserima, tj. u ovom slucaju u samo jednom, Operi.

EDIT: Evo ponovo clean install i posle toga instalacija 6 ekstenzija (jedna po jedna, pa reset opere, pa probam klip da vidim da nije do te ekstenzije) i instalacija onog patcha za YT. Nije ni do ekstenzija ni do patcha. Sada radi, ali videcu do kada.

Poslednja izmena:
Ma bre nema više smisla, trpim je 10 godina, ili koliko god, od kada postoji. Sve, sve, ali da sa nekih foruma ne možeš operom da pošalješ post, e to je već previše!!! Primer je satelitski forum. Totalna budalaština. Polako kada sam zaludan, skidam ekstenzije za FF, pokušavam da je napravim da liči po opcijama na ono šta valja kod Opere, skoro sam završio. Sad ću malo po forumima da vidim kako se čuvaju podešavanja u FF (valjda to može kao kod jbne Opere) i odoh, baciću je sa velikim užitkom. Da, čak mi ne pušta trejlere sa IMDB-a.

Meni trejlere sa imdb nije pustila nikad, ali ne zameram puno,jer ih ionako ne bih gledao. Neko mi je ovde dao link za flash uninstaller, ali to je napravilo jos veci haos.

Ma i ja ih gledam na YT, ali radi se o tome da Opera ispada nesposobna za najjednostavnije zadatke.

Traileri na IMDB rade normalno od kako su izbacili reklame pre videa i napravili ove popup trailere.
Kada vam nešto ne radi, potpuna reinstalacija pomaže.
Ne znam kako možeš da pređeš na ff posle opere.

---
desire

meni imdb traileri oduvek radili normalno. yt bagovi odavno reseni.

Važi. Ne žuto "Watch Trailer" "dugme", nego na dnu strane link "trailers and videos". Pušta li to?
Ne bih prelazio, ali su se problemi nagomilali. Otvori npr. "Burek" forum s Operom, pa posle s FF s njegovim adblockom. Nisam često na tom forumu, ali jesam na drugima tog tipa i počelo je žešće da smara. Na ovom forumu se klik na "Citiraj i odgovori", pretvorio u agoniju. Ima toga...

Poslednja izmena:
Ja sam imao problem sa 11.61 sa kidanjem proca na 50% i tu zakuca ni manje ni vise, ajde da imam neku krdzu ali na I5 Procu to MORA da leti pa mi yt kada god pomeram misa SECKA :-DDDDDDDD Upropastise operu nacisto tako da se vratih na : " Version
10.10" koja mi radi odlicno (i ima address bar koji je meni potreban) osim sto ne mogu na forumu da odradim citiraj i odg,i po jos koja sitnica. :p :-D

Poslednja izmena:
11.61 je bila busna na sve strane, i ja sam vozio stariju verziju, ali slobodno mozes dici najnoviju, stabilna je. "Citiraj i odgovori" nije bio problem Opere, vec foruma.

"Citiraj i odgovori" nije bio, nego je problem. Ako je problem sa forumom, a ne Operom, kako onda radi sa FF, evo sada sam probao?
Mali tip za "Citiraj i odgovori" u Operi...dupli klik vrši posao, ali zašto...?

"Citiraj i odgovori" nije bio, nego je problem. Ako je problem sa forumom, a ne Operom, kako onda radi sa FF, evo sada sam probao?
Mali tip za "Citiraj i odgovori" u Operi...dupli klik vrši posao, ali zašto...?

Ne znam sta da ti kazem, ovaj post je dokaz da u 11.62 radi bez "premoscavanja". Upgrade!

Probao i ja i odradilo je bez dvoklika. Luduje random, jbmliga...

Hahaha, my bad, onda je 11.60 bila katastrofalna.

Instalirao sam 10.50 verziju da probam kako ce da radi jer je ovo vise nesnosno. Ali ona ne podrzava ekstenzije. just when i thought i was out they pull me back in. Koja je prva verzija koja podrzava ekstenzije?

E pa meni ne pušta, 11.60, clean install, pre toga je čak i YT seckao. Učita, ali secka. Tako da ne znam više...

meni tu konkretno problem pravi extenzija "Opera AdBlock"
kada je iskljucim, mogu da ucitavam trailere

Instalirao sam 10.50 verziju da probam kako ce da radi jer je ovo vise nesnosno. Ali ona ne podrzava ekstenzije. just when i thought i was out they pull me back in. Koja je prva verzija koja podrzava ekstenzije?
Ako se ne varam prva sa ekstenzijama je v11

Vrh Dno