Šta je novo?

Online kupovina od prodavaca u Srbiji - iskustva

Imaju akciju besplatne postarine, verovatno i vise narudzbina.
Meni su jednu poslali prepolovljenu a za drugu jos cute.(obe juce narucih)
Da li preko njih moze da se poruci a da se podigne paket u nekoj od njihovih prodavnica?

Imaju akciju besplatne postarine, verovatno i vise narudzbina.
Meni su jednu poslali prepolovljenu a za drugu jos cute.(obe juce narucih)

(kreirana 23. 4. 2024. 12:02:48) u obradi hehe , e bas odlicni su..

Moja kod kurira valjda ce doneti sutra.. :)

Nisu mi prihvatili reklamaciju u tehnoboraniji za mis b100 dvoklik+levi klik povremeno radi kao desni. Bar sam pokusao :)

To za miševe nikad neće da prihvate reklamaciju jer smatraju da je pao i da zato ne rade klikovi

Na tom logiteku b100 ovo mi je treci po redu, svaki put samo ode klik, neki put i otpadnu slajderi zavisi.. mis je skroz ok al su svicevi low kao i cena od 900 din. Mislim da treba jedno 50ak eura da bi trajao. Opet prosli mi je radio skoro 5 god. (b100)

p.s inace pre 10 god su mi prihvatili reklamaciju na mx 518 (computerland), zamenili svich i rekli kao da ima fizicko ostecenje aludirajuci da sam ja to napravio (sto naravno nisam cuvao ga ko kap vode na dlanu) u prilog tvok komentara.

Poslednja izmena:
Užasno iskustvo sa fonly prodavnicom. Poručen telefon 21.4. I od tada nikakvo obaveštenje, podrška i kada se javi na telefon laže za dan isporuke a posle pojma nema ko je to rekao, kažu da će urgirati proveru i javiti i naravno niko ne javlja. A da ne pričam o tome što je tzv. kol centar ugašen u petak ceo dan. Najjača stvar što ja kao kupac treba da molim da mi pošalju telefon kao da ne treba oni od mene pare da uzmu već ja od njih.

Katastrofa, živo me zanima kako li se ostvaruju prava nakon kupovine kod njih kada em ne postoje fizički em ne odgovaraju ni na daljinu

Narucio BAUER SF-100 Freezy Ventilator u Bc group naravno stigao posle par dana ali mi nisu poslali sipku za njega , sreca pa sam imao stari ventilator koji je crkao pa pasuje sipka za njega , evo vidim da su stavili na njihovom sajtu da artikal vise nije dostupan par dana posle moje kupovine , neko im vratio pa ajde da uvale pa ako prodje prodje?

Kakva je bila kutija, tj. da li si primetio da je bila otvarana ranije ili je bila "fabrički" zalepljena/zapakovana?! Takođe i ventilator unutra, da li je bio u "fabričkom" celofanu, ili se vidi da je bio raspakovan pa spakovan ponovo?! Da li si ih kontaktirao povodom toga, šta kažu?! BC Group je odlična firma i vode računa o kupcima, barem iz mog dugogodišnjeg iskustva sa njima...

Pozz ljudi.. Kupio sam usb fleshku kingston od 128gb i na njemu ima samo 115gb, pritom npr 28gb prebacuje 1 sat, brzina varira od 4-5mb/s, ali padne i do 1 mb/s, cak i na 700-800 kb/s.. Citam na sajtu pise da je brzina 5GB /s ?? U cemu je fora ili sam dobio brlju, fals? Da ne kazem ako oznacim ceo folder od npr 60gb da prebaci jedva dvadesti deo i izbaci sve pa moram malo po malo... Na kraju kad pogledam nije ni prebacio sve datoteke iako sam sve redom oznacavao, ne znam kako je neke delove propustio.. Pa samo da pitam da li je to normalno ili ne? Hvala unapred

Gde si kupio? U radnji ili od fizičkog lica na KP npr? Može biti da je fake sa mnogo manjom "zapreminom".

Evo sta mi se desilo. Kupio sam on line belu tehniku na vise rata. Roba isporucena, dobio racun i garanciju.
E sad na izvodu kada je trebala da stigne prva rata, dobio zaduzenje i odmah storno tog zaduzenja.
Verujem da ce uociti propust i predpostavljam posto je roba kupljena na rate , da ce odplata rata poceti kada se propust uoci i prijavi banci. Posto sam platio na rate predpostavljam da ne mogu menjati uslove da banke nece prebaciti celokupan iznos.
Istina finasijski mi odgovara da odplata pocne sto kasnije, jer imam i nekih drugih obaveza.
Je li se kome sta slicno desilo.

Banka to brlja, dešavalo se i meni.

Dešavalo se da mi isplatu sa bankomata, 2 puta pokaže u transakcijama... Isprave oni to vrlo brzo.

Pa verovstno, nema ko drugi da pogresi nego banka. Videcu kako ce ispraviti, da li ce poceti sa placanjem rata kao prvom ili ako dva mesecs prodje da li ce skinuti dve rate.

Užasno iskustvo sa fonly prodavnicom. Poručen telefon 21.4. I od tada nikakvo obaveštenje, podrška i kada se javi na telefon laže za dan isporuke a posle pojma nema ko je to rekao, kažu da će urgirati proveru i javiti i naravno niko ne javlja. A da ne pričam o tome što je tzv. kol centar ugašen u petak ceo dan. Najjača stvar što ja kao kupac treba da molim da mi pošalju telefon kao da ne treba oni od mene pare da uzmu već ja od njih.

Katastrofa, živo me zanima kako li se ostvaruju prava nakon kupovine kod njih kada em ne postoje fizički em ne odgovaraju ni na daljinu
Ponovo sam zbog ekstremno povoljne cene poručio prošlu subotu, telefon dostavljen u utorak. Neverovatan kontrast sa prvim iskustvom. Nejasno mi je samo kako nude uređaj za 20000 sa poklonom dok je kod svih ostalih 25000

Dva puta sam kupovao od njih i oba puta sam ima pozitivna iskustva.
Prvi put sam zbog povoljne cene pre porudžbine zvao A1 da proverim da li stvarno imaju veze sa njima i dobio potvrdan odgovor.

Vidim da ima svakakvih recenzija. Ja bih uzeo neke tegove samo, ako nisu prevaranti, cenim da tu ne mogu nista da zeznu. :D

Da li možete da mi kažete da li BC Grupa isporučuje belu tehniku u stan... Na sajtu piše unose robu da vrata, ne unose u stan, pa mi nije jasno... Kako sam frižider da uguram u stan onda 😆 a dosta se plaća 1.790 din

Da li možete da mi kažete da li BC Grupa isporučuje belu tehniku u stan... Na sajtu piše unose robu da vrata, ne unose u stan, pa mi nije jasno... Kako sam frižider da uguram u stan onda 😆 a dosta se plaća 1.790 din
Ne unose u stan, na tebi je da uneseš kako znaš i umeš ili da izabereš neku drugu radnju (što ja inače i radim). Videćeš kad kreneš da tražiš prodavce svi imaju svoju politiku unošenja u stan i nošenja na sprat. U zavisnosti od toga ko šta radi, i šta tebi treba, biraš prodavca.

"Isporuka na željenu adresu :

na teritoriji Beograda obezbeđena je isporuka do vrata ukoliko se radi o pošiljkama manjih gabarita i težine (koje je moguće da jedan kurir sam nosi), a gabaritne pošiljke (bela tehnika i slično) isporučujemo takodje do vrata ukoliko postoji lift dovoljan da u njega roba može da stane po gabaritima sa ambalažom (ne otpakujemo ambalažu da bi roba stala u lift). Ukoliko ne postoji lift, ili roba ne može da stane u njega, robu iznosimo do 3. sprata. Ne unosimo robu u stan, i ne unosimo u kuće (objekti koji su upisani kao “porodična stambena zgrada” )"

Nazad
Vrh Dno