Šta je novo?

Online kupovina od prodavaca u Srbiji - iskustva

Imaju akciju besplatne postarine, verovatno i vise narudzbina.
Meni su jednu poslali prepolovljenu a za drugu jos cute.(obe juce narucih)
Da li preko njih moze da se poruci a da se podigne paket u nekoj od njihovih prodavnica?
 
Imaju akciju besplatne postarine, verovatno i vise narudzbina.
Meni su jednu poslali prepolovljenu a za drugu jos cute.(obe juce narucih)

(kreirana 23. 4. 2024. 12:02:48) u obradi hehe , e bas odlicni su..
 
Moja kod kurira valjda ce doneti sutra.. :)
 
Nisu mi prihvatili reklamaciju u tehnoboraniji za mis b100 dvoklik+levi klik povremeno radi kao desni. Bar sam pokusao :)
 
To za miševe nikad neće da prihvate reklamaciju jer smatraju da je pao i da zato ne rade klikovi
 
Na tom logiteku b100 ovo mi je treci po redu, svaki put samo ode klik, neki put i otpadnu slajderi zavisi.. mis je skroz ok al su svicevi low kao i cena od 900 din. Mislim da treba jedno 50ak eura da bi trajao. Opet prosli mi je radio skoro 5 god. (b100)

p.s inace pre 10 god su mi prihvatili reklamaciju na mx 518 (computerland), zamenili svich i rekli kao da ima fizicko ostecenje aludirajuci da sam ja to napravio (sto naravno nisam cuvao ga ko kap vode na dlanu) u prilog tvok komentara.
 
Poslednja izmena:
Užasno iskustvo sa fonly prodavnicom. Poručen telefon 21.4. I od tada nikakvo obaveštenje, podrška i kada se javi na telefon laže za dan isporuke a posle pojma nema ko je to rekao, kažu da će urgirati proveru i javiti i naravno niko ne javlja. A da ne pričam o tome što je tzv. kol centar ugašen u petak ceo dan. Najjača stvar što ja kao kupac treba da molim da mi pošalju telefon kao da ne treba oni od mene pare da uzmu već ja od njih.

Katastrofa, živo me zanima kako li se ostvaruju prava nakon kupovine kod njih kada em ne postoje fizički em ne odgovaraju ni na daljinu
 
Nazad
Vrh Dno