Šta je novo?

OnePlus Two

Ja izgleda lepo pritiskam. :D

Da, zaboravih da napomenem, zvuk na zvučniku je mnogo čistiji nego kod OPO.

Poslednja izmena:
tanki prsti verovatno.

elem, ko planira da naruci, preporucujem da naruci i staklenu foliju. Odlicnog je kvaliteta i uopste se ni ne primecuje da je na telefonu.

Pa dobro razlika je 30 eura, ali nije kao na ostalim sajtovima. Ovo je vec podnosljiva cena, ko hoce da izbegne pozivnicu.

Pa i kad naručiš preko njihovog sajta imaju shipping od 20-25$ tako da izađe na isto.

Koliki je shiping sa oficijelnog sajta?

Za Nemačku 25 EUR, stiglo iz Engleske. Pretpostavljam da je oko 25$ u USA.

Jeste, super cena, gde si našao ?

Pa sad je dogovor, tako da cutim da ne izbaksuziram :D Ako Bog da, za vikend dolazi :)

Ti imas fon vec neko vreme, pricaj na sta da obratim paznju :D

Poslednja izmena:
U sjajno, pazari :)

Pa klasika gledaj, ekran, zvučnik, kameru, senzore itd, nema neku specifičnu manu, možda grounding(držiš levom rukom i desnom pritisnes home tj finger).
Javljaj kad uzmeš?

Ako ima taj problem sa finger senzorom, ima li neki softverski fix ili?
Javljam cim se ostvari (nadam se) :)

Pa sredili su dosta toga na poslednjim verzijama, mnogo bolje nego na 2.0.1 :)

Ne, samo usb c, uzmi adapter preko alija, i ja treba naručim u skorije vreme. :)

Cu narucim cim uzmem fon :D Imam dugacak micro usb kabal, pa steta da se ne koristi :) Sluzi mi za punjenje kod kreveta :D Upravo mail sa kp stize, sutra fon dolazi :D

Jesi uzeo internacionalni ili kineski model?

Je l' jedina razlika u tome sto kineski ima jedan imei? Ili ima neke razlike u lte opsezima? Pojma nemam jos. Sutra cu sve videti. I kakva je kamera? Citam na AA da je spora (kriv sw).

Isti imei, imam lte na oba slota, imam a2001 (kinesku) verziju. Kamera je spora u ll, ovako generalno i nije, sasvim pristojno

Rade ti obe kartice iako je kineska verzija? Pa onda sustinski nema veze koja je :)

Kod OPO je bila razlika u nekim WCDMA i LTE frekvencijama, ako se dobro sećam LTE i WCDMA 1700MHz i LTE 700MHz nisu radili na kineskoj verziji, no to ovde kod nas nije bitno previše.

Ja imam kinesku verziju, sve radi kako treba, LTE na obe kartice (MTS i Telenor).

Kaze mi upravo prodavac da je prodao u Bg pre neki dan jedan i da mu je decko javio da rade na oba slota 4g (kineska je verzija sa alija).
Da nisi mozda ti sysninja? :D

I je l' ko ubacivao oxygen na kinesku verziju?

Koja je prednost imanja 2 IMEI-a? Rad dve kartice sa iste mreže?

Ja sam na oxygenu od 2.0.1 slobodno ubacuj, nećeš sigurno biti na hydrogen-u:)

Prvo vidi koji je rom kad ga upalis :D

Nazad
Vrh Dno