Je l ti imaš Oneplus 8 Pro ili Redmi Note 8 Pro?
S9+ pravi uglavnom oštrije slike, često sa više detalja i prirodnijim bojama (ko bi rekao). Blur je više izražen na 8 Pro, mada meni je i ovaj na S9+ totalno ok. Jedino ova poslednja je bolja na 8 pro. Lep pas.![]()
Ne znam od kad Samsung pravi ovako isprane slike. Obično su napucane. :d
Generalno ok su slike na 8 Pro, ali nisu mi toliko sjajne niti oštre za jedan flagship. Plus nekako u određenim situacijama po meni prenapuca boje iako nema potrebe za tim. Evo tipična situacija sa cvećem, gde je baš primetno napucao boje.
Kakve su slike u low light uslovima?
Samsung je poznat po zasicenim bojama, ali ovde je kod OP to izrazenije. Ocekivao sam da ce OP 8 pro obrisati patos starim S9+, ali nije bas tako. To mucenje slike bez potrebe se ni meni ne svidja. Posto je ovo Pro verzija, onda obican moze biti u rangu S9 u najboljem slucaju (u autofokusu 100% sporiji, kao i svaki imx586). Verujem da ce biti jos softverskih ispravki, imx689 ima potencijala vise nego ovaj stari 12MP 1.4um. Cekamo jos lowlight primere.Evo na primer ni ovde nisam zadovoljan kako je OnePlus odradio sliku, na auto modu suviše muti (sve je na auto, čak i fokus, sam muti sliku bez potrebe), Samsung je odradio bolje detalje na kapiji... a samo cveće... prosudi sam
OnePlus 8 Pro levo / S9+ Desno
Pogledajte prilog 286965
Starting with the OnePlus 8 Pro – I think the phone’s starting $/€899 price point the phone easily competes against its closest competitor, that being the S20+. It’s an extremely tough toss-up in almost all aspects of the two phones which is a testament to the fact that the OnePlus 8 Pro is a true flagship device.
If you’re in an Exynos market – the OnePlus 8 Pro’s Snapdragon 865 chipset is the obvious choice for better performance and battery life.
Overall, I can easily recommend both OnePlus 8 phones – and I don’t think anybody would be disappointed with their purchases. OnePlus was able to produce excellently balanced devices in terms of quality and features as well as their value propositions, and so far, have been a highlight of 2020’s smartphone line-up.
The OnePlus 8, OnePlus 8 Pro Pro Review: Becoming The Flagship
https://www.anandtech.com/show/15883/the-oneplus-8-oneplus-8-pro-pro-review-becoming-the-flagship
The OnePlus 8, OnePlus 8 Pro Pro Review: Becoming The Flagship
https://www.anandtech.com/show/15883/the-oneplus-8-oneplus-8-pro-pro-review-becoming-the-flagship
Mislim da ne, ja sam ga bio disable na oneplus 7t pro.. Zaboravio sam bio da postoji dok nisam krenuo da ga koristim pa uzeo da instaliram
Sent from my HD1913 using Tapatalk
+1A sta fali kameri na op8,sve sam flagshipove imao ove godine i 11 pro max i s20 plus,nema bitne razlike u kvalitetu,a o ceni od 600eur u odnosu na iphone i samsung necu govoriti,retko kojim androidom sam bio ovako zadovoljan kao sa Op8 (non pro),steta sto ih ranije nisam dovatio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari