Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Kacio sam ja par podtova ranije koji gcam da probate.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Zanima me tel, ali bi voleo da ga pogledam negde uzivo, ne zanimaju me toliko testovi po yt i netu.
U Raski sam brate hahahaha
Kako ti se cini tel i napisi malo opsirno o njemu ako mozes [emoji16]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Šta te zanima reci ja ću ti rado sve istestirati...
Ali ja sam stvarno zadovoljan, ekran, rad, fluidnost, oxygen os je genijalan, zvuk ubija baš baš baš.. Onako zvukom sam prezadovoljan, i na zvučnike i na slušalice (ima odličan dac).. Brzo punjenje ubija koliko je brzo stvarno, nisam ovo još video..
Kamera je ok, samo to mogu reći u odnosu na htc u11 koji je po mom mišljenju ove regularne fotografije (jer samo jednu ima) pravio bolje... Ima dosta forica i za snimanje i slikanje(macro mod, telephoto, wide angle, 4k 60fps itd itd) ali ništa spec.. Ali npr prednja je super stvarno..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ekran, sistem, za utiske u radu nema potrebe da pises, kamera, video, baterija.

Stigla makina danas (7t, 8/256).
Na prvu loptu zadovoljan. Treba Jos dosta toga da istestiram...
Koja verzija Gcam radi dobro?
Jel ima neko link zu preuzimanje? Hvala
Ako ti nije teško uveče pred spavanje(ili u bilo kom mračnom okruženju) proveri kakva je siva boja na niskom brajtnesu , da li je uniformna ili neki delovi sive vuku na roze ili zelenu. Hvala

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Baterija je oko 6h sota na dan, a ja sam heavy user..
4g non stop, auto brightness i dosta aplikacija, veruj mi da sam heavy user haha

Video slike čim budem imao neke zanimljive

90gz uključen uvek, max rezolucija(tačnije automatski) i ono nez kako se zove za video da bude bolji

e7729a13c7b7f500d02e1b653a728784.jpg

Poslednja izmena:
Sta mislis o ekranu, trenutno koristim s8 plus, da li je bolji ili isti kao i on?

Sta mislis o ekranu, trenutno koristim s8 plus, da li je bolji ili isti kao i on?

Bolji je sigurno.. Ekran je baš baš ludački dobar.. Ja nisam do sada koristio amoled ali mi se totalno sviđa.. Sve je to lično mišljenje, trebao bi da ga vidiš uživo.. Al eto meni se sviđa..

Malo maši ponekad osvetljenje, ali to koriguješ ručno pa on nauči vremenom kako da postavi.. Tipa meni je na poslu ovde gde jedemo ostavljao malo slabije osvetljenje, ja ga dva, tri dana sam stavljao kako treba evo već sad gađa kako sam na stavljao do sada..

Ahaa okej, hvala brate.

Ako ti nije teško uveče pred spavanje(ili u bilo kom mračnom okruženju) proveri kakva je siva boja na niskom brajtnesu , da li je uniformna ili neki delovi sive vuku na roze ili zelenu. Hvala

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Screenshot_20191220-221831.jpg

EVO pogledaj Screenshot. Totalni mrak osvetljenje na nuli. Misam primetio anomalije...

Pa ne može to da se vidi iz ss-a [emoji23]

Aha... Ok.
Kao na Screenshotu je. Bez delova drugacije obojenih. Sve podjednako. Mislim da nije Hulk :D
Bar se nadam :)
Propraticu jos koji put

Taj OP ima drugih problema sa panelom. Hulk je bio prisutan na M20 Pro seriji, ali to je brzo reseno.
Ne mora da znaci da je svaki primerak felerican. Loznica je poznat kao cepidlaka. [emoji23]

Ako treba u mrklom mraku da tražim falinke ekranu za koje ne bih znao da postoje drugačije....

Taj OP ima drugih problema sa panelom. Hulk je bio prisutan na M20 Pro seriji, ali to je brzo reseno.
Ne mora da znaci da je svaki primerak felerican. Loznica je poznat kao cepidlaka. [emoji23]

Rekoh metaforicno Hulk zatp sto moze da vuce i na zelenu i na ljubicastu.
Nike lose istestirati i videti da li ima problema ili nema

Slazem se, ali ako to nije toliko izrazeno da pocinje da iritira, onda ne vidim razlog za brigu.
Prosecan korisnik mozda i ne bi primetio sve to.

Evo jedan pun dan korišćenja telefona ko što sam rekao..
Znači rezolucija na auto, 90hz, osvetljenje automatski, 4g / wifi uvek uključeni, video enhance uključeno kao i uvek, ništa štednja i to.. Nisam vodio računa o potrošnji, samo me zanimalo na kraju dana kako je prošlo jer nisam imao potrebu da ga dopunjavam niti bilo šta..
Procenite sami..
2041bbcd137ddac4fc9a67cdad9ee9eb.jpg
c4c836a0b841797f45a663b5d369f2b3.jpg

Odlična baterija.

Sent from my SHT-W09 using Tapatalk

Nema laži nema prevare iz prve ruke bez štednje i plana što više da izdrži

Da ne zaboravim, Bluetooth mi je stalno uključen jer imam mi band 3 koji je stalno u upotrebi

Ljudi kako ste zagovoljni kamerom u zatvorenom prostoru pri ne bas dobrom svetlu?
Zu me bas ne odzsevljava... GCam ne pomaze Puno.
Kamera mislim da ima vier potencijala od prosecnih slika u ovim uslovima...

Poslednja izmena:
Ja u subotu uvece poredio p30 pro ,stock i gcam u zatvorenom prostoru pri slabijem osvetljenju. Gcam mi ubedljivo najlosija a ova dva se kolju. Gcam sam deinstalirao odmah

Ja se šokirao baterijom nakon zadnjeg updatea. Dvije kartice, huawei SmartWatch uvijek uparen, location on, call of duty, i ostalo jos 15%...
Screenshot_20191223-212132.jpgScreenshot_20191223-212124.jpg

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Rekoše da je popravljena baterija sa zadnjim apdejtom i stvarno jeste, ja prezadovoljan

Vrh Dno