Šta te zanima reci ja ću ti rado sve istestirati...Zanima me tel, ali bi voleo da ga pogledam negde uzivo, ne zanimaju me toliko testovi po yt i netu.
U Raski sam brate hahahaha
Kako ti se cini tel i napisi malo opsirno o njemu ako mozes [emoji16]
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Ako ti nije teško uveče pred spavanje(ili u bilo kom mračnom okruženju) proveri kakva je siva boja na niskom brajtnesu , da li je uniformna ili neki delovi sive vuku na roze ili zelenu. HvalaStigla makina danas (7t, 8/256).
Na prvu loptu zadovoljan. Treba Jos dosta toga da istestiram...
Koja verzija Gcam radi dobro?
Jel ima neko link zu preuzimanje? Hvala
Baterija je oko 6h sota na dan, a ja sam heavy user..Ekran, sistem, za utiske u radu nema potrebe da pises, kamera, video, baterija.
Bolji je sigurno.. Ekran je baš baš ludački dobar.. Ja nisam do sada koristio amoled ali mi se totalno sviđa.. Sve je to lično mišljenje, trebao bi da ga vidiš uživo.. Al eto meni se sviđa..Sta mislis o ekranu, trenutno koristim s8 plus, da li je bolji ili isti kao i on?
Ako ti nije teško uveče pred spavanje(ili u bilo kom mračnom okruženju) proveri kakva je siva boja na niskom brajtnesu , da li je uniformna ili neki delovi sive vuku na roze ili zelenu. Hvala
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Taj OP ima drugih problema sa panelom. Hulk je bio prisutan na M20 Pro seriji, ali to je brzo reseno.
Ne mora da znaci da je svaki primerak felerican. Loznica je poznat kao cepidlaka. [emoji23]
Evo jedan pun dan korišćenja telefona ko što sam rekao..Ekran, sistem, za utiske u radu nema potrebe da pises, kamera, video, baterija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari