Upravo tako.Meni na rutovanom Mi 8 sa xeu beta radi najnormalnije rajfajzen mbanking. Verovatno zavisi od banke.
Pa i Djilkos ima Magisk.Malo je off, ali korisno:
Sad sam pogledao... Sve M banking aplikacije mogu da rade na rutovanim telefonima uz pomoc Magiska-a, a neke rade i bez istog (kao Djilkosu i jos nekome gore). Jos davno kad sam imao rutovan Nexus 4, m bank nije hteo da radi, a cimer Poljak u UK je takodje imao takav problem, doduse bilo je to davno... Zakljucak: ako nekome neka m bank app ne bude radila, tu je Magisk.![]()
+1Ja sam prebacio na 60hz da vidim jel se vidi razlika u odnosu na 90hz. Kao juga da koristim. Razlika neverovatna. Nakon ovoga nema nazad na 60hz definitivno. Animacije su osetno lošije, deluje kao da sve secka.
Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Ja nemam tih problema stabilizovao se kod mene jako brzo. Jedino sam ga za minimum ispravljao, ne volim kad mi je mnogo taman ekranZa adaptive brightness to vam radi kako treba ali u početku uči!
Isto je i meni smetalo kad sam uzeo 6t, čas ga rasvetli na max kad ne treba, pa nedovoljno kad treba, pa za vreme rada čas smanjuje a onda odmah podigne osvetljenje. Vrlo često sam morao da ga ispravljam i isto sam mislio da nešto tu nije uredu, da bi posle otprilike mesec dana 6t naučio koliko mi treba osvetljenje i više ga ne diram.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Najlepsi mob trenutno na trzistu, naravno uz Oppo Reno. [emoji4]Preporuka za nillkin super frosted shield case. Danas mi stigao i bas sam oduševljen. Ima odličan grip, svuda lepo naleze, štiti kameru, otvori precizno urađeni. Ranije dok sam ih kupovao, bili su otvoreni sa donje strane, sad nije taj slučaj. Minimalno uvećava telefon što sam i hteo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari