Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Meni rade sve banking app na rutovan op7 pro.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Rutovan telefon, nema veze to od banke.

Wave2pay radi.
4c33dbc1fc7a7ac821ee7eadce5eca9f.jpg

Sredio sam na kraju. Nije htelo reaktivaciju da uradi, na kraju sam otkazao i aktivirao ponovo uslugu i radi sad

Malo je off, ali korisno:
Sad sam pogledao... Sve M banking aplikacije mogu da rade na rutovanim telefonima uz pomoc Magiska-a, a neke rade i bez istog (kao Djilkosu i jos nekome gore). Jos davno kad sam imao rutovan Nexus 4, m bank nije hteo da radi, a cimer Poljak u UK je takodje imao takav problem, doduse bilo je to davno... Zakljucak: ako nekome neka m bank app ne bude radila, tu je Magisk. :)

Kod mene normalno rade i Wave2Pay i Intesa Mobi na OP6. Nije rutovan, a imam betu.

U poslednja dva dana mi Google play servisi pojedoše bateriju. Bukvalno cure procenti. Da li se ovo dešava još nekom?

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Citam o onom problemu u vezi gasenja telefona, kad pomaze samo power on i vol-up . Hm ne znam koliko je to rasprostranjeno? Vidim temu na OP forumu, izgleda mi kao nekih 10-15 clanova, e sad koliko je to uopste rasprostranjeno.

Masovno je rasprostranjeno, ali niko neće da o tome javno govori, da ga ne bije maler :d

Nego, što se ti oko toga sekiraš? :trust:

Poslednja izmena:
Paa :) mozda se uskoro pridruzim sekti, pa se raspitujem .

Nije mi se još desilo da se ugasi telefon. Iskreno nisam ni čuo za taj problem.

Jedan jedini problem koji sam primijetio na 7 pro je da mu ambijentalni senzor ne radi baš najbolje, zna da brljavi pa moram ručno da podesim osvjetljenje ekrana. Ostalo sve top topova.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ista prica i kod mene. To softverski mora da se pegla još. To radi kako treba uvek samo na Samsungu i jabuci.

Do sad prilikom kupovine telefona uvek je sve bilo uredu, nikakvih problema, valjda me nece bas sad zadesit maler :) pu-pu-pu

Meni najviše smeta što mi se ponekad prilikom razgovora uključi ekran pa moram ručno da ga gasim.

Malo je off, ali korisno:
Sad sam pogledao... Sve M banking aplikacije mogu da rade na rutovanim telefonima uz pomoc Magiska-a, a neke rade i bez istog (kao Djilkosu i jos nekome gore). Jos davno kad sam imao rutovan Nexus 4, m bank nije hteo da radi, a cimer Poljak u UK je takodje imao takav problem, doduse bilo je to davno... Zakljucak: ako nekome neka m bank app ne bude radila, tu je Magisk. :)
Pa i Djilkos ima Magisk.
Danas je root=Magisk.
Verovatno neki trebaju preko Magisk Hide da srede mbank aplikacije, mada i tad su neki prijavljivali da im ne radi. Djilkos je na xeu, tamo je sve sredjeno i nema problema nikavih, ne treba ti Magisk Hide.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posle nekih nedelju dana koriscenja ja sam odusevljen telefonom. Sve je tako savrseno glatko, bez trzanja. Ekran prelep, sa 90hz savrseno iskustvo. Cak su i kamere za moj ukus odlicne, nemam nikakvu zamerku.

Ja sam prebacio na 60hz da vidim jel se vidi razlika u odnosu na 90hz. Kao juga da koristim. Razlika neverovatna. Nakon ovoga nema nazad na 60hz definitivno. Animacije su osetno lošije, deluje kao da sve secka.

Sad citam u vezi root i magisk
ima dve sistemske particije?
kao nekada na xiaomi telfonima.

Ja sam prebacio na 60hz da vidim jel se vidi razlika u odnosu na 90hz. Kao juga da koristim. Razlika neverovatna. Nakon ovoga nema nazad na 60hz definitivno. Animacije su osetno lošije, deluje kao da sve secka.

+1

I ja probao malo 60hz,bukvalno kao na juga da se vratio [emoji23][emoji23][emoji23]

Za adaptive brightness to vam radi kako treba ali u početku uči!
Isto je i meni smetalo kad sam uzeo 6t, čas ga rasvetli na max kad ne treba, pa nedovoljno kad treba, pa za vreme rada čas smanjuje a onda odmah podigne osvetljenje. Vrlo često sam morao da ga ispravljam i isto sam mislio da nešto tu nije uredu, da bi posle otprilike mesec dana 6t naučio koliko mi treba osvetljenje i više ga ne diram.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Za adaptive brightness to vam radi kako treba ali u početku uči!
Isto je i meni smetalo kad sam uzeo 6t, čas ga rasvetli na max kad ne treba, pa nedovoljno kad treba, pa za vreme rada čas smanjuje a onda odmah podigne osvetljenje. Vrlo često sam morao da ga ispravljam i isto sam mislio da nešto tu nije uredu, da bi posle otprilike mesec dana 6t naučio koliko mi treba osvetljenje i više ga ne diram.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Ja nemam tih problema stabilizovao se kod mene jako brzo. Jedino sam ga za minimum ispravljao, ne volim kad mi je mnogo taman ekran

Preporuka za nillkin super frosted shield case. Danas mi stigao i bas sam oduševljen. Ima odličan grip, svuda lepo naleze, štiti kameru, otvori precizno urađeni. Ranije dok sam ih kupovao, bili su otvoreni sa donje strane, sad nije taj slučaj. Minimalno uvećava telefon što sam i hteo.
e503dc4cd9cb2f2085642787b9299f1b.jpg
19ea611d30ea8598f0e239d1b19200ff.jpg
d44ff3b02917375c54752cd14cc5c1a2.jpg
f18a767a03e638e707baa97dff0f731b.jpg

Predobro izgleda!!...još samo da je 10% manji tel gde bi nam kraj sreći bio [emoji847]

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Koliki SoT izvucete na 90hz? Vidim na vise mesta da je batt dosta jaca kad se stavi na 60 pa me bas zanima u realnoj upotrebi koliko izgura? Inace msm da je ovaj telefon uz Mate 30 koji dolazi nesto najbolje sto se dogodilo ove godine.

Na 4g uz jače osvetljenje preko dana oko 6 sati sota. Na wifi sat vremena više.

Preporuka za nillkin super frosted shield case. Danas mi stigao i bas sam oduševljen. Ima odličan grip, svuda lepo naleze, štiti kameru, otvori precizno urađeni. Ranije dok sam ih kupovao, bili su otvoreni sa donje strane, sad nije taj slučaj. Minimalno uvećava telefon što sam i hteo.
e503dc4cd9cb2f2085642787b9299f1b.jpg
19ea611d30ea8598f0e239d1b19200ff.jpg
d44ff3b02917375c54752cd14cc5c1a2.jpg
f18a767a03e638e707baa97dff0f731b.jpg

Najlepsi mob trenutno na trzistu, naravno uz Oppo Reno. [emoji4]
Odlicno je legla maska. [emoji4]

Auuu kako dobro izgleda maska, hvala na preporuci. Ja sam mislio da uzmem onu oneplus karbon ili kako se vec zove, ali i ova je baš dobra

Koliko se tesko skida taj novi Frosted Shield?

Vrh Dno