Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Realno. Ja sam uzeo pro jer mi običan op 7 deluje zastarelo naspram njega. Pre bih uzeo mi9t ili k20 pro ako je budžet manji.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Može za 300 sa garancijom.
Odošmo malo u OT.
*
Izašao novi ota za op7/pro.

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Upravi skidam. Bas me zanuma da li su dodatno ispeglali auto brightness, nekada zna da omane.

Realno. Ja sam uzeo pro jer mi običan op 7 deluje zastarelo naspram njega. Pre bih uzeo mi9t ili k20 pro ako je budžet manji.

Izvinjavam se na OFF.u
Poredio sam specifikacije, razlika je notch, kamera i 90hz u korist pro modela, ostalo sve isto.
Već imam mi9t. Hoću da ga prodam bas zbog procesora i nedostatka aosp romova. Ne bih išao na 6t jer već imam fon sa istim procesorom mi8 koji je prodat 99%.
Svakako videt ću koliko uspijem izvući iz ova dva od tog će zavisit da li običan ili pro op7.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Sto se tice romova oxygenOS je odličan, sinoć sam dobio update sa security patchom za avgust. To ni pixel još nije dobio. Ne verujem da ces uopšte koristiti neki drugi rom ako pređeš na op 7 pro.

To je dok ne izađe 7T, posle će da budu malo slabiji, ali i dalje skroz ok. Bitno da je softver brz, i bez primetnih bagova, a tu su napravili odličan posao.

Nisam primetio da je to slucaj. Doduse ja sam na beti, ali kapiram da je slicna situacija i na stable. Uvek sredinom meseca stize security update za taj mesec.

Na 6T je aktuelan junski security update. Meni nebitno, i više nego dobro u odnosu na druge proizvođače, ali eto da se zna.

Kod mene na OP6 je julski odavno. Doduse beta je u pitanju, ali i to je zvanicni softver od strane OP, skinut sa njihovog sajta. U svakom slucaju podrska je odlicna. [emoji4]

Stigla mašina i kod mene. Posle sat-dva korišćenja ja sam oduševljen. Sve je savršeno glatko, prosto moje nežne oči ne mogu da se vrate na 60hz više [emoji23]
7ab500fe5e3d456a655e5c5f2a68a663.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Je l neko od vlasnika 7 i 7pro pre toga imao S9+/N9 da napravi paralelu u par teza? :)
-baterija
-ekran
-kamere
-zvucnici (eventualno i slusalice)
-brzina (to se zna)

I druga stvar: kad ce Android Q na OP7? Mozda vec mesec dana nakon izlaska na Pixele?

U poređenju sa note 9, baterija je tu negde na wifi, na 4g dosta bolja na op7 pro. Ekran je odličan na oba, 90hz naravno na strani op7 plus, osvetljenje jače na n9, ali ni na op7 pro nije slabo. Kameru nisam pošteno ni upalio tako da će to morati drugi da ocene. Zvučnici su dobri na oba telefona. Što se tiče androida Q, cenim da će biti početkom septembra.

Imao sam s9+
- baterija kada je na OP7 uključeno 90hz ista, u suprotnom bolja na OP7
- ekran bolji na OP7
- kamera ne znam. Ne slikam mnogo. Meni deluje ista.
- zvučnici bolji na S9+
- brzina i "smooth" osećaj neuporedivo na strani OP7

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Je l neko od vlasnika 7 i 7pro pre toga imao S9+/N9 da napravi paralelu u par teza? :)
-baterija
-ekran
-kamere
-zvucnici (eventualno i slusalice)
-brzina (to se zna)

I druga stvar: kad ce Android Q na OP7? Mozda vec mesec dana nakon izlaska na Pixele?

Eno u vestima da je vec izisla beta verzija android q za op6/6t/7/7pro

Hvala vam na odgovorima, jos ako je neko probao zvuk preko slusalica, uz type C ili sa obicnim jeftinim adapterom za 3.5mm (koji nema pojacalo u sebi)? :)
@slavisa
Znam za betu, mislio sam na finalnu verziju.

Što se ne izađe beta u petak ili subotu, ko sad u nedelju uveče da podepava sve zbog bete :D

Haha kakvi ste vi manijaci, pa ja vas obožavam [emoji847][emoji106]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ja sam upravo naručio običan OnePlus 7. Prelazak sa S8... Baš me zanima kakav će mi utisak ostaviti [emoji16]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Q nije beta, nego developer preview. Ima tu jos uvek previše bagova...

OnePlus 6T

Jel koristi neko intesinu wave2pay aplikaciju? Ne uspevam da je aktiviram nikako. A regularna intesa mobi radi lepo
105e0b4d4d26edd69dbe2d040e81235b.jpg

^Nemam ni tel ni app, ali samo da kazem da mnoge m banking aplikacije ne rade na rutovanim telefonima ili beta verzijama softvera. Ako nije nista od toga, onda ne znam sta je... Bilo je slucajeva da neke m bank aplikacije ne podrzavaju "ne bas popularne" telefone, to sam video jos pre 2-3 godine, ne znam kakvo je sad stanje. Pisi im na google play, mozda ti pomognu.

ako mbanking apps rade na jiayu f2 onda ce verovatno i na oneplus :)

^Nemam ni tel ni app, ali samo da kazem da mnoge m banking aplikacije ne rade na rutovanim telefonima ili beta verzijama softvera. Ako nije nista od toga, onda ne znam sta je... Bilo je slucajeva da neke m bank aplikacije ne podrzavaju "ne bas popularne" telefone, to sam video jos pre 2-3 godine, ne znam kakvo je sad stanje. Pisi im na google play, mozda ti pomognu.
Meni na rutovanom Mi 8 sa xeu beta radi najnormalnije rajfajzen mbanking. Verovatno zavisi od banke.

Nije rutovan, a ni beta software. Takođe Intesa Mobi mi radi okej. Ništa, moraću da zovem intesa podršku pa da vidim sta se dešava

Nazad
Vrh Dno