Ima smislaRealno. Ja sam uzeo pro jer mi običan op 7 deluje zastarelo naspram njega. Pre bih uzeo mi9t ili k20 pro ako je budžet manji.
Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Izvinjavam se na OFF.uRealno. Ja sam uzeo pro jer mi običan op 7 deluje zastarelo naspram njega. Pre bih uzeo mi9t ili k20 pro ako je budžet manji.
Je l neko od vlasnika 7 i 7pro pre toga imao S9+/N9 da napravi paralelu u par teza?![]()
-baterija
-ekran
-kamere
-zvucnici (eventualno i slusalice)
-brzina (to se zna)
I druga stvar: kad ce Android Q na OP7? Mozda vec mesec dana nakon izlaska na Pixele?
Jel planiraš betu da staviš? Ja se razmišljam, na xda kažu da radi super.Eno u vestima da je vec izisla beta verzija android q za op6/6t/7/7pro
Jel planiraš betu da staviš? Ja se razmišljam, na xda kažu da radi super.
Meni na rutovanom Mi 8 sa xeu beta radi najnormalnije rajfajzen mbanking. Verovatno zavisi od banke.^Nemam ni tel ni app, ali samo da kazem da mnoge m banking aplikacije ne rade na rutovanim telefonima ili beta verzijama softvera. Ako nije nista od toga, onda ne znam sta je... Bilo je slucajeva da neke m bank aplikacije ne podrzavaju "ne bas popularne" telefone, to sam video jos pre 2-3 godine, ne znam kakvo je sad stanje. Pisi im na google play, mozda ti pomognu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari