Meni je bilo glupo da kačim svaki klip koji sam gledao. 🙂 Ja sam naručio Samsung-a 😀 da ne ostajem skroz bez telefona dok je ovaj na putu, pa kad stigne šaljem OnePlus na reklamaciju, baš me zanima kako će se rešiti.
Bolje ovde da nastavimo. 🙂 Video sam još nekoliko slučajeva na OP forumu, ali ne deluje mi da je ovo standardan problem. Generalno sam prezadovoljan telefonom, tako da sa te strane apsolutna preporuka. Gledaj naravno da nabaviš sa nekom garancijom, ja sam OP6 naručio jer su počeli da ih uvoze u Norvešku, ne bih se, poučen ranijim iskustvom sa OP2, igrao više sa naručivanjem iz Kine bez garancije, posebno za ove novce.Aha...ja bas pikiram OP6,pa me malo taj tvoj slucaj sa prasinom iznenadio....sorry za off 🙂
Nase kartice i dalje nemaju adrese, tako da ne morate uopste pisati svoje adrese.Meni je kada sam kupovao OP6 bilo neophodno da shipping i billing adresa budu iste, odnosno ne prolazi ako se u billing adresu stavi adresa vlasnika kartice, već mora biti ista kao adresa na koju se šalje telefon. Ali kartica prolazi normalno.
I šta je tu dobro? 😀 Dva slična top modela godišnje su sasvim ok, dok god mogu da ih prate sa softverskom podrškom, a uz treble, i već dobro ispeglan Oxygen to ne bi trebalo da bude problem.Sta se bunite,pa pre ce pasti cena obicnog OP6 🙂
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari