Šta je novo?

OnePlus 6

6T
702844095d654bfb3905ccfa17a7259b.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Loznica je pogodio. :D
A realno je i bilo ocekivano. Ludi OP. :)

Ip68, stereo zvuk, wireless punjenje, 3600mah+ i što se mene tiče mogu i 700+ dolara cenu da mu stave!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Gde je otisak?

Jok, pozadi. Nece to OP jos da implementira.

Meni face unlock dovoljan, radi kao munja, potpuno mi je nebitno gde je čitač otiska.

Upravo tako, prosto me iznenadi u mraku tj samo od osvetljenja ekrana, kako se brzo otkljuca. Jeste da koristim svetlu pozadinu ali opet...

Vratiše mi danas pare za OP6, nažalost, tako da ostajem na S8+ neko vreme. :( Propadoše mi bonus poeni koje sam koristio pri kupovini, pa nema svrhe da kupujem opet, verovatno ću uzeti 6T, ili 7 kad se pojavi.

Vratiše mi danas pare za OP6, nažalost, tako da ostajem na S8+ neko vreme. :( Propadoše mi bonus poeni koje sam koristio pri kupovini, pa nema svrhe da kupujem opet, verovatno ću uzeti 6T, ili 7 kad se pojavi.
Tako si trazio ili oni odlucili da im se vise isplati popravkq posto si ga povoljno platio u startu? Nadam se da mi se nece obiti o glavu sto sam "rizikovao" s OP, stvarno zasad odlicno iskustvo :)

Mislio sam da će me pitati da li hoću zamenu, ili pare nazad, ali oni samo uplatiše danas povrat. Odličan je telefon, sve je tip-top, baš mi je krivo što se pojavi taj problem sa kamerom. Mada bolje i ovo, nego da su otvarali, prčkali i čistili nešto. Galaxy je sa druge strane što se fluidnosti tiče kao neki mid-range kinez, ogromna razlika. Videću koliko ću izdržati sa Samsungom, pa posle verovatno opet OP.
Danas mi je stiglo i originalno zaštitno staklo, a čekam i OP slušalice taman sam sve nabavio...

Ja bih sačekao 6T, šta znam..

Instalirao oxygen OS open beta 1.
Lepo su ga našminkali.
Bogu hvala i call screen su utegli

Verovatno... lik od koga sam ja kupio 6 cu, čeka 6T da uzme sebi (a od kako znam za njega, nosi jabuku od 2 iteracije :D)

Lep napredak u odnosu na 6-cu ako 6T bude ovakav. Mada mi je čudno da ubacuju optički senzor otiska prsta koji nije dovoljno brz, a samim tim ne uklapa se u Oneplus filozofiju "performanse/brzina pre svega". Jedino ako ubace ultrasoničnu verziju koja je 3-4 puta skuplja.
Samo se nadam da će konačno da ubace pristojne stereo zvučnike!

Sent from my A0001 using Tapatalk

Verovatno... lik od koga sam ja kupio 6 cu, čeka 6T da uzme sebi (a od kako znam za njega, nosi jabuku od 2 iteracije :D)
I ja koji sam koristio jabuku od 3g, presao pre mesec ipo dana na Mi 8 [emoji16] Jedina mana na ovim kinezima su mu zvucnici prilikom snimanja, dok ajfon tu siba sve...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako ne bud red verzija, dzabe sve [emoji23][emoji23]
Nisam drzao nikad lepsi telefon.
b8be82496acec003a9cb097bfe2603da.jpg
e917cd288e01169e2996a4ed100b170f.jpg

Lep lep pa pravac u silikon od 225 dinara :)

Op6t će biti bruka od telefona, gledao sam na ruskim sajtovima kako se r17 otključava na otisak u displeju i sve je izgledalo poprilično brzo :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

@fkloznica
Stize ovih dana iz Kine 2-3 futrolice i staklo. Ovo njegovo je privremeno.

^ Mala sala :)

https://www.gsmarena.com/oppo_r17_pro-9288.php

Gotovo sigurno će biti ovakav , samo možda bez baterije od 3700mah. ( Realno je očekivati oko 3500mah. )
Ako ubace ovakav hw kamere očekujem početnu cenu od 650$/650€
MAIN CAMERA
Triple :12 MP, f/1.5-2.4, 26mm, 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS
20 MP, f/2.6, AF
TOF 3D stereo camera

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vidim ja da će S8+ da mi dosadi brže nego što sam planirao. :D

Jel root-ovao neko OOS 5.1.11? Nesto sam malo gledao na xda, ako sam dobro skontao ne moze da se uradi bez reseta tj wipe-a telefona? Ako neko zna za metod bez toga neka baci link, posto necu ni da ga radim ako treba sve da resetujem, jer ono zbog cega hocu eoot nije vredno reseta...

Da napomenem, zadnji put sam root-ovao Android 2012te, Gingerbread, tako da oprostite ako lupam gluposti sto se tice terminologije itd :)

Jel root-ovao neko OOS 5.1.11? Nesto sam malo gledao na xda, ako sam dobro skontao ne moze da se uradi bez reseta tj wipe-a telefona? Ako neko zna za metod bez toga neka baci link, posto necu ni da ga radim ako treba sve da resetujem, jer ono zbog cega hocu eoot nije vredno reseta...

Da napomenem, zadnji put sam root-ovao Android 2012te, Gingerbread, tako da oprostite ako lupam gluposti sto se tice terminologije itd :)
Ne moze, ako je bootloader zakljucan(a verovatno jeste). Otkljucavanjem bootloadera se brise sve sa interne. On se otkljucava da bi se flesovao custom recovery(twrp), preko koga se flesuje magisk(root).

Znaci ipak sam dobro skontao, hvala za info. Ako sam dobro skontao cak postoji mogucnost da se zadrzi root sa update-om sistema? Mislim na OTA update.

Tako je. Uradiš sideload ota-e i posle toga flashujes magisk iz twrpa i to je to.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno