Spare Part (Screen): EUR 57.20Jel zna neko mozda neki servis za zamenu stakla i koja je cifra u pitanju?
Sent from my A0001 using Tapatalk
Ne znam, naprotiv meni je jos bolji SoT ide do 8h.Sta uradise sa ovim poslednjem updejtom ... Baterija mi drzi jedno 20% slabije u odnosu na pre...
Takodje me zanima da li je moguce namestiti da se vide notifikacije na "lock screen-u"?
Koja je uopste poenta "Ambient Display-a" kada se na istom ne prikazuju notifikacije...
Jel otklj bootloader i twrp? Ako jeste, kroz twrp wipe sve, i fles zadnji stable sa oneplus sajta za 3T.Kako da vratim drugaru oneplus 3t na stock?
Jel otklj bootloader i twrp? Ako jeste, kroz twrp wipe sve, i fles zadnji stable sa oneplus sajta za 3T.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Recimo Camera MX, trenutno mi je ista na fonu zajedno sa stock i meni je bolja.Hvala.
Jos ako moze predlog dobro aplikacije za kameruOva stock google bas zraci. Hvala unapred.
Ne (stock ROM)Da li postoji mogucnost da se forsira 3G-only na SIM2? (znaci da za razgovore non-Data kartica koristi samo 3G?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari