Šta je novo?

OnePlus 3

Jel zna neko mozda neki servis za zamenu stakla i koja je cifra u pitanju?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Jel zna neko mozda neki servis za zamenu stakla i koja je cifra u pitanju?

Sent from my A0001 using Tapatalk
Spare Part (Screen): EUR 57.20
Labor: EUR 18.50
VAT: 23%

Total Estimated Cost: EUR 93.11

Zvanican OP servis. Moras imati nekog u podrzanim zemljama kome ces poslati telefon i ko ce ga proslijediti na adresu servisa.

Da li je moguće da oppo ni malo nije smanjio cenu op3t pri predstavljanju op5 ? Pa i iphone smanji cenu starog modela ***..

Ima li nekih naznaka da će op3t malo da pojeftini ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ima po oglasima samo!

OP ce izbaciti OP3/3T iz prodaje skroz vrlo brzo, tako uvek radi.

Na official site-u oh više nema.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Tako je, nedostupan je.

Samo op5

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Ako mu dodatno padne cena sada po izlasku OP5 mogao bi lagano biti best buy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta uradise sa ovim poslednjem updejtom ... Baterija mi drzi jedno 20% slabije u odnosu na pre...
Takodje me zanima da li je moguce namestiti da se vide notifikacije na "lock screen-u"?
Koja je uopste poenta "Ambient Display-a" kada se na istom ne prikazuju notifikacije...

Uradili su "kupite novi OnePlus 5" tim update-om, kao sto svi rade ;)

OP3/3T stvarno mogu biti pravi best buy sada. U oglasima, korisceni, novi nece sigurno, vise se ne prodaju, a ko je kupio nece prodati ispod te cene garant :(

Sta uradise sa ovim poslednjem updejtom ... Baterija mi drzi jedno 20% slabije u odnosu na pre...
Takodje me zanima da li je moguce namestiti da se vide notifikacije na "lock screen-u"?
Koja je uopste poenta "Ambient Display-a" kada se na istom ne prikazuju notifikacije...
Ne znam, naprotiv meni je jos bolji SoT ide do 8h.

Kako da vratim drugaru oneplus 3t na stock?
Jel otklj bootloader i twrp? Ako jeste, kroz twrp wipe sve, i fles zadnji stable sa oneplus sajta za 3T.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Da li postoji mogucnost da se forsira 3G-only na SIM2? (znaci da za razgovore non-Data kartica koristi samo 3G?)

oneplus_3t_oxygenos_4.1.6 vs oneplus_3t_oxygenos_openbeta_10? Da li je neko primeti gde bolje radi kameri?

Izašla open beta 20/11

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

*oxygenos-open-beta-21-12-for-the-oneplus-3-3t*
New addition:
Parallel apps:
All new parallel apps feature that lets you run a parallel version of the same app using a separate account. Right now this supports Facebook, Twitter, Whatsapp, and Instagram (and a few more popular apps)
Updates:
Updated to Launcher V2.1.5 :
Optimized home screen folder icon, with a preview look of first 4 icons in the folder
Redesigned UI for folders, allowing switch between folders by swiping left or right
Added double finger slide support, you can now slide the home screen with one finger while using another to hold an item
Updated to Gallery V1.8
Supports light theme
Supports opening RAW format images
Updated File Manager to V1.7.1
Long pressing search items now shows edit operations

Optimizations:
Call histories from the same person will now be merged
Bug Fixes:
Fixed increased battery consumption after connecting to a bluetooth device
https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-open-beta-21-12-for-the-oneplus-3-3t.590665/

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ispao mi juce sa nekih metar na asfalt...puklo staklo naravno,sad je mrtav totalno. Ne mogu cak ni da vratim podatke na komp jer ga ne prepoznaje kao media uredjaj. Jel neko ima nekakvo resenje? Kakva je situacija sa zamenom ekrana tj. da li je uopste i moguce [emoji53]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
f478683b8a40e410d4ae869f06773091.jpg

Poslednja izmena:
Bedak. Jedino da ga šalješ OnePlusu na zamenu, mislim da niko kod nas ne menja ekran za OP.

Ako ga i komp ne prepoznaje, to je izgleda nesto vise od ekrana crklo, zar ne?
Meni je pucao skroz ekran na S3, ali komp ga prepozna bez problema, iako ekran uopste nije radio.

Nazad
Vrh Dno