Šta je novo?

OnePlus 13

Dobija se od Samsunga dosta. Trenutno koristim S23 i jako je dobar telefon. Nažalost nemam sad prviše vremena da se bavim nabavkom Onplusa koji je moja prva i velika ljubav i omiljeni Android skin. Iza njega Realme pa svi ostali. Da se legalno prodaje kod nas uzeo bih ga odmah.
Ne znam, nikada ne bih uzeo base model S seriju, posebno sada kada imaš Vivo/Oppo mini 😄

^Nekad moraš da odigraš hazarderski da bi profitirao 😁🖖

Osim u slucaju kad imas garanciju i kada je s serija jeftinija makar 30%...
Te telefone o kojima pricas niti mozes vidjeti uzivo,ne mozes da isprobas softver,a garancije i servisa bez...Koliko god primamljivo taj Vivo izgledao...
Kako je S serija jeftinija od 800 evra? Ili čak i manje (550e kina)?

OnePlus 13 lagano može sa ultrom da se poredi, S25 mu nije ni na vidiku 💬

Ali slažem se - ko hoće srpsku garanciju, neka mu je :D

Pogledaj cene S23 serije. Srpska garancija i mogućnost popravke kod nas je svakako prednost. Kao i preprodaja kasnije. Jako mi je žao što oneplus više nije zvanično kod nas ali meni se lično ne dovlači nešto iz Kine za šta nemam nikakvu garanciju ili mogućnost da popravim ako mi recimo ispadne i pukne ekran

Bruh, lakše je da kupiš deo i odneseš negde da ti poprave nego dati ovde skoro x2. I koliko je realno da se sada uređaji kvare. Ono, ako se nešto desi, desilo se i to je to :D

Bruh, lakše je da kupiš deo i odneseš negde da ti poprave nego dati ovde skoro x2. I koliko je realno da se sada uređaji kvare. Ono, ako se nešto desi, desilo se i to je to :D
Moj Poco X3 kroz šta nije prošao..hiljade custom ROMova i "broken" kernela koji su ga pržili na 100° 5 godina i radi 🤣 Pao sa sprata - ekran ni tačkicu na sebi..

Prvi custom rom za OnePlus 13 :)
1000001445.jpg

Sve je to u redu ali opet kad se desi uređaju iz flegšip klase a znaš da ne možeš ništa (jednostavno) da uradiš bole i srce i duša a ponaročito džep.

Sad će te vi da im solite pamet da ne kupuju nešto što im se sviđa jer ne postoji ovlašćen servis u Srb, ko da oni to nisu znali :D
Ne idu oni po Samsnug i iPhone temama da truju, ne morate ni vi ovde.
Zahvaljujući ovim entuzijastima jednog dana biće servis, nekad nije bio ni za iPhone, Xiaomi itd. Misliš da si sprečio nekog da kupi iphone tada ili Xiaomi? Jes malo sutra. Nosio sam Redmi Note 4 i flešovao rom, ubacivao gcam, baterija bomba.

Sad će te vi da im solite pamet da ne kupuju nešto što im se sviđa jer ne postoji ovlašćen servis u Srb, ko da oni to nisu znali :D
Ne idu oni po Samsnug i iPhone temama da truju, ne morate ni vi ovde.
Zahvaljujući ovim entuzijastima jednog dana biće servis, nekad nije bio ni za iPhone, Xiaomi itd. Misliš da si sprečio nekog da kupi iphone tada ili Xiaomi? Jes malo sutra. Nosio sam Redmi Note 4 i flešovao rom, ubacivao gcam, baterija bomba.
Malo si promašio loptu jer niko nikom ne soli pamet već, gle čuda iznosimo lično mišljenje na neki komentar sa kojim, opet gle čuda, možemo da se složimo a i ne moramo jer forum za to i služi - da ne pominjem da nikom nije sugerisano ni kupi a još manje nemoj da kupiš tako da što se mene lično tiče svako može da kupuje šta želi i po kojim god uslovima želi.
A tek si promašio, ne drvo već šumu, povezujući me sa Samsung i iPhone temama i "trovanjem" po njima jer mi lično puca prsluk i za jedan i za drugi brend.
I naposletku, pisaću gde hoću jer ne vidim ograničenje zbog čega ne bih a tebi ako se ne dopada ima metoda koja se zove preskoči čitanje a posle toga i ignore tako da ...

Ekran dil brejker,zakrivljen mada ovo mikro zakrivljenje i nije tako strasno,plus nedovoljno nita,mogli su povecaju malo realnu svetlinu ovako je no go.

Ima i to svoje prednosti.. OnePlus je poznat po tome da ne ubija osvetljenje na jakom suncu posle 2,3 minuta za razliku od ostali proizvođača koji ga saseku jako pa ti je onda džabe 2k,3k nitsa deklarisanih

Kakav crni dil brejker. Dil brejker može da bude samo to što se nisu potrudili na polju kamera, u odnosu na OP 12, napredak je mizeran. A nove kamere imaju i neke mane u odnosu na OP 12.
A i što fkl kaže - bolje konstantnih 1150-1200 nita nego 2500 nita pa pad na 1000 posle 1-2 minuta.

https://www.notebookcheck.net/OnePl...et-the-battery-revolution-begin.932327.0.html
Kod displeja više brinu ovakve stvari, mada ovi kažu da nije veći problem, a i pitanje je kako ko reaguje na flickering i ovakva rešenja.
OLED technology currently allows the screen brightness to be controlled via pulse-width modulation (PWM) and DC dimming. For the OnePlus 13, we measured a DC dimming frequency of 120 Hz with an amplitude of 22% for the screen flickering with our Rigol oscilloscope.
However, the PWM determined with the oscilloscope is at a very high frequency of over 4,000 Hz. This means that health problems caused by the flickering of the panel should be limited, even for sensitive people.

Pixel manual ne ubija dok je automatik beskoristan na istom,realme 7 gt pro ne ubija,realme cak moze 100 posto manual osvetljenje ja licno probao skoro 39min bez prestanka sto je woow

Biće dobar kombo ako cena bude približno kao Watch 2.

Jeste, baš izgleda skroz premium. Koštao je 189eur. WearOs 4 lol, izgleda da OP baš briga za podršku satovima :)

Prevedi ovo na engleski da razumemo mi sto ne znamo kineski. 😅

Vidim da je cena tu oko 695evra - koliko računaš da će da te izađu ostali troškovi?

Ma piše samo da je kupljen i koji model. Uzeo sam crni sa 16/512 i nillkin maske :D

Ne, ovo je oko 660€ a od ostalih troškova nemam ništa pošto mi drugar donosi iz Kine. Tako sam i ja uzeo svoj S24+ snap za nekih 600€ pre pola godine

To je super cena mada sam ja računao cenu od 5299 juana što je oko 695 evra - a i to je svakako super cena.

Odlicna cena. Blago tebi kad imas priliku da uzmes tako. Cudi me da nisi razmisljao o vivu ili oppo-u? Ne kazem da je op 13 los, nego za skoro istu cenu dobijas malo bolje specifikacije.

Razmišljao sam, Oppo je isti telefon i kao zbog Oxygen OS sam OnePlus, mada to odavno nije taj OxygenOS... Vivo mi nije toliko poznat, mislim da ne bih mogao da stavim global rom. Kineski telefoni imaju malo invazivni softver, tipa neke app se ne prevode i stižu na kineskom. A i najviše mi se sviđa dizajn OP i ta težina u ruci

Inače, to je jedna od prednosti života u Kini. Sva tehnologija je jeftina i odmah dostupna. Vrlo često daju neke stvari u uređaje, npr mislim da je ovde išao telefon sa slušalicama, tipa pre nedelju dana da je uzet

Vrh Dno