starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 815
Obliviona temperatura kartice mi je 85 stepeni, a posle FEAR-a 96 Kaze mi da je kriticna tu negde oko 127 stepeni. Jeli ovo istina i trabam li brinuti?
Prebaci se u drugu sobu.
Obliviona temperatura kartice mi je 85 stepeni, a posle FEAR-a 96 Kaze mi da je kriticna tu negde oko 127 stepeni. Jeli ovo istina i trabam li brinuti?
Cwelle je napisao(la):Smanji travu.
byMaX je napisao(la):E majke mi, doci cu po tebe, dovescu te kod mene na gajbu, popices pice, igrati Oblivion koliko hoces, u 1920 x 1200, sa 4x AA i HDR-om... To me ne mrzi, ali me mrzi da kachim screenove, koje ne znam ni da li bi mogli da se okache zbog ogranicenja za attachmente... Uglavnom, sad izgleda i lepše, imam neke texture modifikacije, teksture su daleko lepše i detaljnije. Više informacija na
http://canadianice.ufrealms.net/for...e5f45ce758ad50985f5c339e238845e&topic=2731.75
gx-x je napisao(la):@byMax: e aj majke ako znas napamet posalji mi link ka onom paku sa teksturama za distant LOD, ocu da stavim to. Ovaj 7600gt sa 84.43 drajverima sad tera oblivion ko poludeo, tera ga jedno 50% bolje nego 84.25. sad ocu i ja jos malo da dodam "eye-candy-ja"
hvlala ! :wave: (kopao sam 10 minuta po ovom tredu, znam da ima ali nesto promasujem stranu stalno)
~ tg <enter> toggles grass on or offBad MF je napisao(la):Smanjio sam na 160, slaba vajda...
illidan je napisao(la):~ tg <enter> toggles grass on or off
byMaX je napisao(la):gx-x, lud li si, pa ja sam za taj Qarlov pack postavio link 20 strana ranije
i ima razlike u normal mapama itekakve, mada iskreno ni ja nisam stavio taj mod. Imam ih previse i to isuvise opterecuje frejm rejtInace, da se pohvalim, sad sam na 65 sati igranja i lvl 22.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari