ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
gx-x je napisao(la):ok je to, to je stvar ukusa naravno. Nemojte mi reci da niko nije primetio da vise nemate maglu u daljini ?!?!?! Nije valjda da vam je isto kao da ste stalno u oblacnom i maglovitom vremenu naspram onoga sto sam napravio da vidite bez magle ?!?!? Na stranim review-ovima ta magla je glavni adut vs xbox 360 i zasto low end karte ne daju kvalitet...ne mogu da verujem da to niste primetili.
Sto se tice porasta fps, smanjio sam vam shadow mape sa 1024 na 512 (na 256 se primecuje da su maje) i jos neke stvari, zapravo jos dosta ali nije bitno, skidajte - uzivajtecanopy tree shadows sa mojim konfigom skidaju 3fps manje (ravno) nego sa defaultom jer su u manjoj rezoluciji (duplo manjoj) pa se usudite pa probajte, imapacta na IQ kolko sam ja gledao - NEMA.
Skinuo sam tvoj ini i moram da ti odam priznanje za trud!Bloom efekat je dosta izrazeniji(mozda malcice previse),ali zato mi je frame rate bolji uz dosta vise trave i drveca.Imam instalirane one LOD repl. modove,i sve sa tvojim konfigom rade odlicno.Jednom mi se desilo da dobijem neke brljotine u nekoj kuci(izmrljana slika),ali nema veze,uglavnom je OK.
Poz i hvala!