Zar trebam da se slikam sa prinovom i kačim fotke da bi mi neko poverovao?nidza je napisao(la):Vi se šalite...
nasao sam Forbidden Grottoganelon je napisao(la):Da nađeš "Forbidden Grotto". Prati staze dok ti ne priđe Dremora.
Ehm, danas lutam po cheydinhalu i nadjem neku dvojicu u nekom shiny armoru stoje ispred neke kuce, zaposhnem razgovor sa jednom kad ono - couuntov sin, i krece zahvaljivnje za to shto sam ga izbavio iz oblivion planea prelazeci main quest. Setim se da je to bio deo questa aid for bruma ako se ne varam koji sam batalio jer sam shvatio da nije potreban za zavrshavanje main questa, i odem da popricham sa countom oko toga, just maybe padne neki reward.
Stignem u castle i krene count da mi se zahvaljuje shto sam mu spasao sina i za nagradu dade mi neki mach, prekinem razgovor da vidim kakav je i odushevim se kako cool izgleda (a ima i disintegrate armor 60 pts enchant). Zapochnem ponovo sa countom razgovor da bih kupio kucu, kad ono : "you let my son die, you are lucky i didn't slay you on the spot! Get out of here!" i razgovor se automatski prekida!???
Pa u Forbidden Grotto i nisi mogao da uđeš dok sa mrtvog Dremore nisi skinuo one rukavice, zar ne? Možda si ga maknuo lukom i strelom pa do razgovora nikad nije ni došlo. Jesi li u pećini ili si već izašao iz nje?KIBLA`s je napisao(la):nasao sam Forbidden Grotto
a gde treba da mi pridje Dremora?
pogresno sam se ja izrazioganelon je napisao(la):Pa u Forbidden Grotto i nisi mogao da uđeš dok sa mrtvog Dremore nisi skinuo one rukavice, zar ne? Možda si ga maknuo lukom i strelom pa do razgovora nikad nije ni došlo. Jesi li u pećini ili si već izašao iz nje?
KIBLA`s je napisao(la):pogresno sam se ja izrazio usao sam u pecinu u kojoj postoje vrata ka Forbidden Grotto, ali nisam naravno prosao kroz njih. Gde mogu naci Dremora? u toj pocini ili napolju?
byMaX je napisao(la):Jel neko igrao vise od 100 sati a da nije prosao sve kvestove?
Agilni je napisao(la):SPOILER: : : :
Moraš sačekati groficu da ode na spavanje, tada skida prsten i stavlja ga u kutijicu. Znači moraš ga "dignuti" dok ona pored spava.
Ako do sada nisi, obiđi same obale južno od Layawina (valjda sam napisao pravilno; najjužniji grad) i to obe, i istočnu i zapadnu. Bogato nalazište.Agilni je napisao(la):Naravno, da skupim poslednju turu Nirnrootova sigurno neću uspeti, ako sam normalan, ...
ganelon je napisao(la):Ako do sada nisi, obiđi same obale južno od Layawina (valjda sam napisao pravilno; najjužniji grad) i to obe, i istočnu i zapadnu. Bogato nalazište.![]()
Ja sam sve to zguzvaobyMaX je napisao(la):Pa Dark brotherhood neću ni raditi, ako sam već thief, ne moram da budem i ubica![]()
Worf je napisao(la):Takođe, samo je meni trenutno infame 3, i to zato što se uvek nađe neka budala da skoči na nišan.
Imam problema sa onim gradskim ludakom koji traži da se ubiju 3 osobe (u mom slučaju 2). Kako ubijem jednog, u kuću drugog ne mogu da uđem ali mogu da prolazim kroz nju do mile volje kao da sam duh.
A šta se dešava kad mu kažem da ga ne prati ni jedna od tri osobe?
Agilni je napisao(la):Nemoj propustiti Dark brotherhood, najtoplije ti preporučujem... (da mi vidiš bolestan pogled sada...) :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari