ne znam, ja sam pregorelost malo ispegalo, i meni to sasvim korektno izgleda, u kucama i pecinama nisam primetio skoro nikakvu toliko eye-candy i bitnu razliku da bi zrtvavo 3fps na ionako malom broju istih...
nevezano za tu raspravu, barem sam provalio kako da se resim magle u igri kao da koristim distant land on...Sto se HDR-a tice, ponasao se kao foto-aparat, a ne kao oko. Oko kad gleda u nebo, zemlja mu nije tamnija i obrnuto.
@DjoleNS:
ma mani ti njih, engine je skroz neoptimizovan, zadnje sto sam video tako neoptimizovano je COD2 i X3. Potkrepicu ovu izjavu sledecim podatkom: dve karte slicnog bandwidtha tj "jacine" (x1900xt i 7900gtx) rade totalno drugacije jedna radi "dobro" (i na njoj kad se sve stavi na full bude 20-tak fps na nekim mestima u sumi) a druga radi dosta losije, sve secka, trza itd. Kad se te dve karte porede u svim ostalim igrama tu su negde po performansama, ali eto, u oblivionu nisu ni blizu, sto ce reci da nije nvidia nista kriva vec brljava bethesda, koja je napravila odlicnu igru, odlicnu pricu, sve sve ali engine po meni, su trebali uzeti od cryteka i zavrsiti posao.