Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim ja uveren si ti u to :),ma i ja sam porucio isti monitor pa gde puklo,puklo! Mada ne izgleda bas sve lepo razvuceno na wide ali to je vec off i necemo sad o tome.
p.s. Jel podrzava morowind wide?Imam ga u kolekciji jos od kako je izasao al nikako da ga krenem igrati(bojim se).

Mene interesuje, hoce li moci u Oblivionu da se proseta Balmorom, poseti rusevina Dagoth Ur-a, ponovo gnjuri u Vivec Templu?

Vidim ja da ce dosta ljudi da se zapusti ko Robinzon posle par godina na pustom
ostrvu.Nece se imati vremena za brijanje :d .

E ako opet bude onaj gologuzan Dagoth Ur...on mi je skroz pokvario utisak o Morrowindu

mnemonik je napisao(la):
E ako opet bude onaj gologuzan Dagoth Ur...on mi je skroz pokvario utisak o Morrowindu

Pa kako moze da bude, kada smo ga satrli u korenu :)
Ni veceg zloce, ni gluplje bitke... hipi gacharonac, dobro mu tangu nisu navukli

Upravo sam odgledao najnoviji film od 25sec. jahanja konja po danu i po noci u gradu. Jeste da je kratko trajalo, ali leleeeeee, kako izgleda.
Pogledajte na 3D Gamers sajtu!!!! :banana: :smash: :guitar: :banana:

Raznorazne kamencuge se gledaju preko leta. Guranje po nekim barama sa 10000 raznoraznih dok veseli chobani pokusavaju da te pregaze vodenim skuterima i rostiljane na nekoj prljavstini dok ti nevaspitana zgebad skacu preko glave ne predstavlja moje shvatanje odmora svakako ne moze da se uporedi sa lutanjem po Great Forest- u Cyrodiil-a. A ionako sta ce da se radi dok ne stigne leto. A leti mogli bi da se ode do Katmandua ili recimo Anda pa da nigde nema ni zive duse na 100km oko tebe samo kondori iznad glave.

filipenko je napisao(la):
gx-x ne razume poentu. Viđao sam ja već neke slične spomenike, recimo u Grčkoj. Fanatik sam za istoriju. I ne bih se ni pop*šao na ono što sam video jer to uživo deluje potpuno drugačije nego kada se čita o tome, i šta je to predstavljalo za ondašnje ljude koji su to stvorili. Danas? Danas je atinski partenon gomila kamenja koja ne znači ama baš ništa. Postoje 2 gomile - replika tadašnjih građevina kroz koju idu turisti i slično, i gomila razbacanog kamenja koje ne vredi ničemu niti ima neki oblik, jednostavno je razbacana unaokolo, ali ne sme da mu se priđe niti pipa, jer je to original. Šta danas vredi hram boginje Atine, ili hram Posejdonu na najjužnijoj tački Atike kada su optočeni kioscima sa suvenirima? Baš ništa. Krš.

Bio sam i u Olimpiji i u Mikeni i u još jednom gradu čije sam ime zaboravio, ali su sačuvani ostaci pozorišta. I u Delfima. Ali to ničemu ne vredi. Jednostavno, nisam se tu našao u doba kad je trebalo, pre jedno 2500 godina, već danas, kada postojanje tih građevina nema nikakav smisao. Smisao hrama bih video da sam mogao da prisustvujem obrednoj ceremoniji. Ovako mi je samo delovalo kao ruganje istoriji, uz dosta suvenira koji na to mogu da podsete. Lavlja kapija Mikene? Smejurija! Kroz ono jedva ja mogu da prođem koliko je malo.

...
...

Moj iskren savet - ako se dvoumite da li 10 dana da idete da gledate spomenike ili da 10 dana igrate Oblivion kao ljudi - uzmite i igrajte Oblivion. Uvek ćete moći da odete negde, i tamo i ovde imate kafiće za izlazak, devojke leti daju i ovde i na moru, ali samo jednom se čuje zapovest imperatora posredstvom božanstvenih glasnih žica Patrika Stjuarta "Go! Find him and close the gates - of Oblivion!"

Eh, kamo srece da je Ser Artur Evans cuo tvoje mudre reci, batalio bi onu spatulicu i cetkicu i otisao da igra kriket...

Doktor je napisao(la):
Upravo sam odgledao najnoviji film od 25sec. jahanja konja po danu i po noci u gradu. Jeste da je kratko trajalo, ali leleeeeee, kako izgleda.
Pogledajte na 3D Gamers sajtu!!!! :banana: :smash: :guitar: :banana:

haha!

Sta nam rade...Kao evo vam 2,3 sekunde a za ostalih 1000 sati morate da kupite :)

Zekaleon je napisao(la):
Eh, kamo srece da je Ser Artur Evans cuo tvoje mudre reci, batalio bi onu spatulicu i cetkicu i otisao da igra kriket...
Ser Artur Evans je živeo u jedno drugo vreme, kada nije bilo komunikacija, kada je sve to bilo neotkriveno i mistično i kada se o tome pojma nije imalo. Žao mi je, ali danas su interesantnije neke druge stvari. Posebno meni koji sam recimo bio u Grčkoj, obišao sva ta mesta i nisam doživeo ni delić onoga što sam mislio da ću osetiti kao veliki fan istorije.
Osim toga, što se Evans vratio u Englesku, a nije ostao da na licu mesta napaja oči lepotom starog veka...

starac je napisao(la):
PC Gamer je dao 93 ocjenu!
Kažu da AI nije revolucionaran,i da nije skroz ispolirana...

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?p=836166#post836166
A kao moguće je napraviti bilo šta revolucionarno u današnje vreme? Kao očekivali su da padnu na dupe od AIja, ali eto, nije ništa revolucionarno, samo se ponaša upravo onako kako bi trebalo i kako je najavljivano. Gluposti.
Ali overite šotove :guitar: :banana: :guitar: :guitar: :cigar:

Ako ljudi ocekuju da im AI kaze da bi bilo pametnije da uce za ispit nego sto igraju Oblivion onda bolje nek ni ne probaju.Za sve ostale koji znaju da ce to biti AI dostojan ovakvog RPG-a strpite se jos malo i igra ce izaci...

starac je napisao(la):
PC Gamer je dao 93 ocjenu!
Kažu da AI nije revolucionaran,i da nije skroz ispolirana...

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?p=836166#post836166

Ocigledno su cekali da daju Oblivionu 100% ocenu.
Da li su oni normalni. Neka razmazenci iz PC Gamera, nadju nekoga pa neka im taj neko isprogramira novi AI, kada se prave mnogo pametni. *****i.
Igra ce da rula 100 na sat i bice igra godine. Tacka!!!! :-devil-:

filipe sto nisi otisao malo van grcke u kojoj je skoro sve poruseno zemljotresima... mada skoro sam bio u turskoj i tuga je u stvari sto su iz nje skoro sve vredno pokupili nemci i englezi i ostavili samo porusene ostatke... koji amfiteatar tu i tamo... ali zato na zapadu ima svasta da se vidi (doduse iz blize istorije)

iskreno meni ne pada na pamet da sedim na leto i igram nesto (to mogu kad hocu, pre svega kad je vreme ruzno)... bolje da jurim kamencuge po moru nego po ekranu, mozda nesto i uhvatim :p

btw pravite preteran hype oko igre koja se nece svideti 75% ljudi, kao sto se to desilo i sa hl2 d3, q4 itd itd...

filipenko je napisao(la):
A kao moguće je napraviti bilo šta revolucionarno u današnje vreme? Kao očekivali su da padnu na dupe od AIja, ali eto, nije ništa revolucionarno, samo se ponaša upravo onako kako bi trebalo i kako je najavljivano. Gluposti.
Ali overite šotove :guitar: :banana: :guitar: :guitar: :cigar:

A što ne bi bilo moguće napraviti? Pa FC je revolucija,a STALKER će biti još veća, sigurno! Vjerujem da je AI u Oblivionu dobar,ali uvijek može biti bolji? Možda je mogao biti i revolucionaran,samo bi to odgodilo igru...

Uostalom koji vam je k****? To je samo mišljenje nekog recenzenta,i uopće ne umanjuje vrijednost te igre koja će sigurno biti odlična.
Zar niko nije primjetio da je lik napisao kako je igra narkotično ovisna.

lol, stalker nece ni izaci najverovatnije, a ne znam ni sta je tebi u stalkeru tako dobro da nije vidjeno u HL2, ja znam samo da iz onoga sto sam ja vido stalker je trebao izaci pre 3 godine, grafika je polu-krsh...

oblivion je zakon ! Ziveo oblivion ! :d

Malo si ti toga vidio!? Grafika u STALKER-u mozda nije najljepša,ali je dosta realna. Slična kao u HL2,ali ipak daleko bolja! Šta vrijedi što HL2 ima dobru grafiku,kad je sve ostalo racku,po mom mišljenju!
A baš AI u STALKERU bi trebao biti fenomenalan.

Edit:
Ovdje možeš naći nove DirectX9 outdoor screenshot-ove http://stalker.myexp.de/en/index.php

Poslednja izmena:
Ne mogu da cekam vise mada sumnjam da ce na mojoj budjavoj masini to da radi znaci upgrade sto skorije

starac je napisao(la):
Malo si ti toga vidio!? Grafika u STALKER-u mozda nije najljepša,ali je dosta realna. Slična kao u HL2,ali ipak daleko bolja! Šta vrijedi što HL2 ima dobru grafiku,kad je sve ostalo racku,po mom mišljenju!
A baš AI u STALKERU bi trebao biti fenomenalan.

Edit:
Ovdje možeš naći nove DirectX9 outdoor screenshot-ove http://stalker.myexp.de/en/index.php
Kako HL2 ima dobru grafiku? HL2 ima neku budževinu gde se kombinuju izuzetno detaljne teksture i svetlosni efekti sa teksturama iz CS 1.5, što deluje odvratno. Endžin kao endžin je dobar, ali to je džaba kad sama igra nije takva, nego posle godinu dana izbace Lost coast u fazonu "e ovako je moglo da bude, vidite kako smo jaki, možemo i do samog kraja..."
edit: i bmp travke koje se okreću za likom kao u Cmr2, osim u jednom nivou.

Poslednja izmena:
upravo tako...
ali da se ne udaljavamo previse od.... obliviona :)

Još 5 dana (bar za Zapad). Sad sam skinuo "5 days to..." film sa fight-om. Meni je BRE ljudi frka kad ovo izađe jer već vidim: uzimam odmor, budžim komp, teram wife iz kuće... BTW, ima li neko informacije kada stiže kod nas, koliko će koštati i da li ćemo imati luxuz da biramo između obične i collector's verzije?

Jeeee, jeeeee, ovaj "5 days to" je kicking ass, ko moze nek obavezno pogleda... Ovaj prethodni sa konjima je onako, nista posebno, ali ovaj je bas... ma bacite pogled

Kao sto je neko rekao Stalker verovatno nece ni izaci i sve skorasnje vesti to nagovestavaju, a sto se tice FC ne videh nista revolucionarno u njemu. Pucacina ko pucacina sa dobrom grafikom. Grafika nije dovoljna da bi igra bila revolucionarna, nadam se da, ustvari sam siguran da grafika nece biti ono sto ce Oblivion ciniti revolucionarnim.

ne znam sta drugo onda moze da ga cini, AI ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno