Lako je njemu sad da peva, i ti da imaš mašinu ko on pev'o biToxiC je napisao(la):Snimite Filipenka, ljudi :banana:
Lako je njemu sad da peva, i ti da imaš mašinu ko on pev'o biToxiC je napisao(la):Snimite Filipenka, ljudi :banana:
gx-x je napisao(la):Bolje da si otisao u Egipat na 10 dana....
Ivan® je napisao(la):Ih sad... 'de bolje![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Kojih bre 10 dana, on to ima da bistri pola godine minimum![]()
gx-x je napisao(la):pa naravno da je bolje, znas kakva je tamo grafika, engine, ma sve je superI sve radi na tvom internom "human" hardweru
Ne mozes mi reci da bi pre dao 400e da igras igricu 10 dana, nego da vidis piramide, dolinu kraljeva, cairo, nile, efes, crveno more i koralne grebene i da se kupas u najlepsem moru na svetu medju 20.000 vrsta riba oko tebe. *****i discoveri uzivo covece, kakav oblivion...Ja sam sve to video pa mi sad nije zao da dam pare za graficku kartu, ali obrnuto ne bih uradio.
Pitam se stvarno ko će to da kupuje :smoke: Mada iskreno, možda sačekam pa kupim sa svim ekspanzijama na gomili, kao i Morrowind što sam uzeo.Doktor je napisao(la):Nego, da li hoce neko da kupi originale i to collectors ed. sve sa novcicem, mapom i knjigom. Valjda ce plato naruciti neke kolicine. :smash:
Ih, sad ga preteraDoktor je napisao(la):Covek ima Morrowind u malom prstu. To jasno govori o tome koliko i sa kakvim uzitkom ce da igra Oblivion kao i svi fanovi. Stvarno, covek je enciklopedija Elder Scrollsa, ali me jako cudi kako nije ucestvovao kao strucni saradnik na Oblivionu????? Ovo zadnje, stvarno bez zezanja
filipenko je napisao(la):A sve sam shvatio kada sam se našao na mestu gde se nekada u srećna vremena nalazila Sparta. Danas tamo nema ničega jer Spartanci nikada nisu gradili zidine pošto im nisu trebali. Ej bre, njih 10.000, okolo 400.000 njihovih robova plus toliko neprijatelja i nikada ne izgradiše zid. Samo par amblema.
Da, samo što su svi takvi osim Spartanaca pobijeni i prodati u ropstvo :-devil-:bojsa je napisao(la):"Nije bez bedema grad koji je mesto opeka opasan hrabrim gradjanima..." - Likurg
A kad ono ne bude bilo poidrske za widescreen u oblivion-u,e to ce biti ono glavnofilipenko je napisao(la):To ne isključuje da ću da igram Oblivion, a BTW ja nisam kupio ništa extra, nego je Voodoo-u to ekstravagantno. Sempron 3100+, 6800GS, 1 GB rama...i 19" widescreen TFT. Ama baš ništa specijalno. No, za Oblivion dovoljno.
filipenko je napisao(la):Da, samo što su svi takvi osim Spartanaca pobijeni i prodati u ropstvo :-devil-:
Nema šanse. Em što je najavljeno da će biti, em što sve nove igre to ubacuju, em što će ga DVI namestiti na wide a da me ništa ni ne pita, em što sve izgleda dobro na wide i u rezolucijama koje nisu native, uprkos raznim pričamaLiLa je napisao(la):A kad ono ne bude bilo poidrske za widescreen u oblivion-u,e to ce biti ono glavno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari