Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj reci mi gde je 6800GT za 220? Ili bolje ovako, dacu ti 225 za neki 6800GT, novu naravno.

Edit: Ma dacu ti 230 :)

Poslednja izmena:
u pin computersu ja kupio pre mesec dana. Rekli su mi da je poslednja, ali je ta "poslednja" bila riknula pa su mi nabavili drugu, ganc novu. Ako znas nekog odande...ko zna mozda ima jos koja. Naravno pricam o AGP, za PCI-E bi mogao da ti nabavim opusteno sta hoces, samo mislim da nisi ozbiljno ovo pitao, jer da si ozbiljan i sam bi vec nasao.

ma batali nas tih prica "ako onekog znas".... takve akcije zavrsava 20ak ljudi u srbiji... cena za tu grficku ne moze da prodje gotovo nigde

pa brate ja usao u maloprodajni objekat, dobar dan dobar dan jel ima nesto ? ima 6800gt. Posto ? 21000din, ok, i kupio sam. Mislio sam ako zna nekog odande da pita da pogleda u magacin u veleprodaji dali ima jos tih karti.

Tako da batali ti mene te price o prolazenju cene ;) bilo je ovde na forumu 6800GS za 220e

GS i GT nije bas isto...

I evo, ozbiljan sam! Dobijas 230 evra za 6800GT!!!
Znas kako ce mi prijati za Oblivion ta jedna osmica umesto moje sestice.

Poslednja izmena:
Šta ste se svi primili? To su setovanja sa maksimalno zategnutim AA i AF i svim opcijama u igri napucanim na apsolutni maksimum (mada kako vidim nema hdr-a). Na tolikim setovanjima meni ni Quake 4 ne radi u dovoljnom broju frejmova, a kada pogasim aa i af radi u 1600x1200, sa blagim aa i af radi u 1280x1024.
Popi*am se ja na te rezultate dok ne vidim na kakvim su mašinama testirali i bez aa i af.

Ne znam.
Ja imam X1600pro sa 512 ddr i ludo me interesuje kako ce Oblivion da tera.

ma ljudi opusteno, kupujte RAM-a, a ne grafiku :)
svaka grafika sa cca ~20GB bandwith-a (znaci 128-bit + GDDR3 memara@1GHz) ce to moci da "izgura" na "pristojnoj" rezoluciji i "pristojnom" video setup-u !!!!
ali kad vam pocne drljati HDD zbog "samo" 1GB ram-a ..... ;)

p.s.
ja se uopste ne plasim za setup Oblivion-a, Barton (200x11) + 1,5GB RAM + 6600GT .... ;) - bas sam samouveren :d

hehe... ja sam uspeo dosta da se igram na Xb360. Nista bre impresivno, NFSU2 izgleda bolje od mnogih Xb360 igara... Jedino FIFA2006 izuva...

Pa naravno da Xbox360 nije nishta posebno kada vozish X1900XTX :D
Xbox360 odlichna stvar ako hocesh da se lepo igrash za male pare ;)
Shto se Obliviona tiche, voleo bih da ga vidim i da se proshetam po onoj shumi u full detail modu :p

gx-x je napisao(la):
@Bojan Novakovic

Za jednog novinara, ti si totalno neinformisan :) Kako bre drze cenu ? 7900GT za 300$ ? 7600GT za ~230$ ? 6800GT za 220e ? (ili 200$ napolju) . To jedino ako bas moras da kupujes ATI karte, one drze cenu

Pa prijatelju ja nikad nisam sporio da sam operisan od Hardware-a :). Jesi li ikad video neki moj post u Hardware sobi a da nije vapaj za pomoc :).

aahahah LOL :) pravo zboris druze, sto jes - jes ! ziveo !

zerbah je napisao(la):
Pa naravno da Xbox360 nije nishta posebno kada vozish X1900XTX :D
Xbox360 odlichna stvar ako hocesh da se lepo igrash za male pare ;)
Shto se Obliviona tiche, voleo bih da ga vidim i da se proshetam po onoj shumi u full detail modu :p

A to kao X360 nema bolji hardver od bilo koje PC konfe ? :) Problem je u developerima, ne u hardveru.

driver je napisao(la):
A to kao X360 nema bolji hardver od bilo koje PC konfe ? :) Problem je u developerima, ne u hardveru.

pre ce biti usko speciajlozovan, nego "bolji" !!! :) By the way ko je "bolji" sportista dekatlonac ili sprinter ;)

I ne volim taj "bolji" izraz, ostavimo to za begginer-e (ih kao ja nekog mogu da okarakterisem kao begginer-a), podignimo poredjenje na neki "visi" nivo (citaj konkretne specifikacije), ali ne moramo ovde da ne spamujemo thread, a i onaj thread ps3 vs. pc je nazalost zatvoren jer je od pocetka bio osudjen na propast!!! Mozda i zbog ogorcene borbe, pokretaca istoimenog threada, da favorizuje jedno u odnosu na drugo :d
ehhhhh.... don Kihot-e velike li su vetrenjace :d

gx-x je napisao(la):
pa brate ja usao u maloprodajni objekat, dobar dan dobar dan jel ima nesto ? ima 6800gt. Posto ? 21000din, ok, i kupio sam. Mislio sam ako zna nekog odande da pita da pogleda u magacin u veleprodaji dali ima jos tih karti.

Tako da batali ti mene te price o prolazenju cene ;) bilo je ovde na forumu 6800GS za 220e

ups, izvini pogresno sam te razumeo :) svaka cast na kupovini

Oblivion izlazi u ponedeljak.
Aiiii. Taman da odvalim novu graficku. :mad:

@gx-x
6800gt mislim sta reci!? Ali 21000 din??? mnogo brate.
Kolko je zahtevna igra? Za optimalno igranje (800-600, sve na Medium)?
poz

Recommended:
3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
1 GB System RAM
ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card

Minimum System Requirements:
Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse

Supported Video Card Chipsets:
ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series

Oj, prekrasni Oblivione, tražiš mnog ti od nas
svoje zahteve ogromne ispostavljaš na sav glas
Ne boj se, o predivni, obezbediti se tebi sve mora
ma šta tražio daćemo mi, ti si naše nade zora

Postojace delovi gde ce NPC-ovi da dosta medjusobno komuniciraju nezavisno od playera, i od toga ce dosta zavisi shta se deshava u igri.. Za to treba ludacki AI, da ne zabaguje igra. Ludacki AI.

Naleteo sam na clanak jednog lika koji je imao sansu da proba
TES:Oblivion na XBOX 360. Covek je igrao onaj deo igre do prve Oblivion kapije i prvi razocaravajuci utisak mu je totalna nesposobnost XBOX 360 da prikaze stvari dalje od 3m.

Inace procurelo je od nekih beta testera to sto pricaju za xbox da manje vise vazi i za pc.

Vidno polje je detaljno nekih 50 metara, a ostatak ne renderuje sve detalje... ******. Dali je ispravljeno za pc. Pitanje!!!!???

I nije mi jasno koja je poenta praviti toliki svet koji je velicine 16 kvadratnih milja, ako je igraceva vidljiva daljina svedena na 50m??? Zasto bre tako.
To je ono, kao, trcis trcis i bum, odjednom neka kuca, zamak ispred tebe :) ili nesto gore, neki creep-onja.

Jebi ga, videcemo.
Ali ovo mi se uopste ne dopada.

Poslednja izmena:
@doktor

skini onaj video sa sajta(odbrojavanje), tamo se lepo vidi sve

@ Doktor

Naravno da ce u PC verziji biti moguce sve resiti. Javlja mi se vec reg fajl, koji dozvoljava konzolu, komanda draw_distance 1000... Ma bez brige.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno