Šta je novo?

Oblivion samo sto nije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma šta ti je...:d

filipenko je napisao(la):
Nisu nešto oduševljeni...sve neki G-jevi istomišljenici koji kukaju na prvo lice i tako to.
Jeres!

hihihi :d

meni su ovi preview-ovi nekako bas realni bez nekog preteranog hypa... kreiranje lika nista spec, borba je i dalje previse jedostavna, AI se ne pokazuje bas najbolje kao sta su ga hvalili, stealth skoro pa beskoristan

jebga ajd prvo lice manje vise mora covek da se adaptira, ostatak nije impresivan osim same grafike... no jedno je citati a drugo igrati... ja se iskreno nadam najboljem...

mislim ne znam sta da mislim kada jedan Gayspot napise nesto ovako

"So Oblivion looks like it's on track to deliver even more of the role-playing action that the series is known for. That will undoubtedly please fans, but this is also a game that should appeal to role-playing fans in general." u prevodu fanovi serijala i rpg-a ce se razocarati dok ce se svima ostalim svideti... simpliciranje zanra se nastavlja dalje....

Poslednja izmena:
Hm...sad videh na gamespotu release date:20.03.
To je jos 3 nedelje.Ocekivao sam da ce izaci pocetkom marta...samo da ne odloze.

G!!! je napisao(la):
"So Oblivion looks like it's on track to deliver even more of the role-playing action that the series is known for. That will undoubtedly please fans, but this is also a game that should appeal to role-playing fans in general." u prevodu fanovi serijala i rpg-a ce se razocarati dok ce se svima ostalim svideti... simpliciranje zanra se nastavlja dalje....

Weeee! :D

To je cinimi se bilo jasno od pocetka. Lovaaaaa...

z.

psaras_pa je napisao(la):
Hm...sad videh na gamespotu release date:20.03.
To je jos 3 nedelje.Ocekivao sam da ce izaci pocetkom marta...samo da ne odloze.

To bi sada trebalo da bude konacan datum.

MAD_MUzzY je napisao(la):

Ma jok, nisu radili igru za pare, nego za kajmak. ;)

Oce li :Klanjanje Oblivion :Klanjanje doci na DVD9 formatu?

Kad su uspjeli onoliki Morrowind staviti na jedan CD onda ne čudi što je Oblivion stao na jedan obični DVD.

pa kazu 20-tog marta....tako blizu a tako daleko :)

Ma 'de blizu...ima da se smorim ove 3 nedelje.

MAD_MUzzY je napisao(la):

z.

Ne, nego su napravili igru da i ti možeš da je igraš (povremeno gledaš šta se dešava dok overavaš šejdere)... Mislim, ko nije igrao Morrowind i addons teško da će skapirati šta se tu sve dešava.

ja za sada extremno izbegavam sve moguce opise utiske beta testera i to... citam samo pokoju losu kritiku... hocu da se prijatno iznenadim :)

pa sobzirom da onaj orc na SS-ovima izgleda kao bice sa IQ-om od 150 koji je nacitan do bola i ne bi mrava zgazio, nije ni cudno sto ima i po koja losa kritika, to je i normalno.

Bethesda Softworks and 2K Games Announce The Elder Scrolls IV: Oblivion to Ship March 20

Igra je usla u GOLD fazu.Kao sto mnogi odbrojavaju dane do svetskog prvenstva u fudbalu mi bi mogli da odbrojavamo dane do ovog cuda.

Jos 18 dana.........

Spremite mashine, naspavajte se, obavite sve vaznije poslove. Novi sampion je skoro stigao u kraj.

ja bas moju 'digao' na a64 3000 giga rama i 6800gs :)

kakva su vremena dosla i ja sam se pretvorio u graphics bitch :p

G!!! je napisao(la):
ja bas moju 'digao' na a64 3000 giga rama i 6800gs :)
Zar i ti, sine Brute?

Uostalom, mislim da se Oblivion mora odigrati!

Au kakav hype...pridruzujem se...necu da baksuziram :alo: :Klanjanje

Zar i ti, sine Brute?

ima se moze se :p

ustalom naravno da ce se oblivion odigrati

Naravno, Oblivion je nešto prema čemu se kupuje konfiguracija.

samo se jedna stvar u zivotu mora desiti, ali to nema veze sa forumom :)
uostalom nije Oblivion izmislio upgrade makine za potrebe igre, vec FPS :)

ToxiC je napisao(la):
To što ja pišem je samo analogija sa sentencom Marka Porcija Katona o neophodnosti razaranja Kartagine. Tako i ja svaki svoj post do izlaska Oblivion završavam prilagođenom "Ceterum censeo..." sintagmom.

ToxiC je napisao(la):

Gresis,ovaj silno gresis sinko....

oblivion usao u gold fazu yupi 20 mart dan DDDDDDEEE

Da li je neko nekad negdje naišao na podatak koliki je bio budžet za Oblivion?

Ne, al mogu da pogadjam kolika ce biti dobit :d .

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno