Samsung s6 edge by hunder__79, on Flickr@Mladen
Ne znam kako da ti se oduzim na svim ovim savetima, tebi i jos par njih ovde, ali ne zaboravljam, pa ce valjda biti prilike 🙂
To sto omasi po nekad fokus meni je dovoljan razlog da ga zaobidjem, nemam ja zivaca za tako nesto, a strasno me nervira kada nesto ne radi kako trebe pa makar i po nekad, tako da cu definitivno u nekoj bliskoj buducnosti kada se ukaze povoljna prilika uzeti Canon 24-70 2.8 II i verovatno 70-200 2.8 II sa Extender 2x III, ovo drugo razmatram pre svega zbog tezine, mada ja ne mogu da zamislim da tih 1500gr u objektivu mogu da mi prave problem, posto se desi nekada da aparat drzim u ruci i po 3-4h u setnji, je ne osceam nikakav zamor ruke ili tako nesto, a 70-200 sigurno ne bi koristio na taj nacin da ga ne skidam sa aparata, ali su me vasim komentarima naterali da razmisljam o tome 😛 ja sam ljudi sportista sa stazom od prko 20god u sportu, meni tezine nisu problem 🙂
Po tvom misljenju da li je dovoljna kombinacija Canon 24-70 2.8 II & 70-200 2.8 II da zaobidjem prajmove za slikanje portreta, posto meni nista nije primarno, zelim sto manje opreme a volim sve da fotkam sto mi se ucini zanimljivim... Planiram jos 100mm f/2.8L Macro, iskljucivo za makro fotke, predlozi ako postoji nesto bolje za tu namenu...
Potpuno sam zadovoljan ovim sto imama, ali dokle god znam da je 24-70 2.8 II & 70-200 2.8 II bolja kombinacija od 24-105mm f4L IS & 70-200mm f4L IS, ja cu tezi boljem bez obzira da li meni to realno treba ili ne. Ne razume zasto oprema moram da bude full iskoristena ? Ljudi kupuju automobile sa karakteristikam koje im u zivotu nece trebati, ko vozi 200km/h, a vecina automobila moze da postigne tu brzinu... Mene automobili ne zanimaju, ovo me zanima tako da ne zalim pare sve dok ih ima 🙂
Videces ti kad krshtenica pokuca na vrata, kad nabacis par stotina km na nogama sa 5-6kg opreme i kad kichma krene da vrishti! :d... ja sam ljudi sportista sa stazom od prko 20god u sportu, meni tezine nisu problem 🙂
CANON EF 24-70mm L 2.8 II by Nenad Ristic, on FlickrNista nisam hteo da pitam, samo da se pohvalim 😛 Kako covek da ga ne uzme za svega 1650e 😀😀😀
Nije mi bila namera da kupujem, al nekako uvek imam dilemu oko necega i ne prodje mnogo dilema se resu sama od sebe 😛 Domaca garancije sve regularno, kod madjara je najniza ponuda oko 1800e a kod ovih nasih preko 2000e, nisam dugo razmisljao 😛
CANON EF 24-70mm L 2.8 II by Nenad Ristic, on Flickr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari