- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
Poenta je da ono sto vecina zeli, to radi i box od 50e, u nekim situacijama i bolje
Mislim da je upravo suprotno i verovatno te to pogađa, ali nema razloga jer su to samo brendovi kojima "robujemo". Imao sam razne boksove i brend mi je kako da ti kažem nebitan.Dobro majstore hahahha shvatili smo da imas Shield i da hvalis svoju investiciju, sta god, ali si operisan od realnost. Ajde mi reci sta moze taj tvoj Shield a ne moze Firestick MAX.?
Koliko ja znam, Shield kod nas i nije u zvaničnoj ponudi, barem ja nisam video da ga neko prodaje. Ja sam moj kupio na amazonu na popustu, ali i tako me je sa svim dažbinama izašao skoro 200€, ako ne i malo više.Ali svakako Shield Pro nema za tih 200e, koliko vidim na KP oko 250e je.
Hvala za link.
Nije na spisku ali ima dole jedan odgovor koji obećava. Na kraju će morati da se proba.
Da, dobio hotfix za par sati i instalirao. Nema više slow storage poruke😀 i formatiran kao adopted. Dobijam 230MB read i 208 write na 970evo m.2 u fioci preko sideload A1 SD bench aplikacije. U PC mark-u tu negde oko 200 slično.Second Hotfix (33.1.0.301 deployed on 3/2/2022):
- Resolves Wifi disconnects on a subset mesh/band steering network setups with wifi roaming enabled
- Improves file transfer performance
- Resolves delayed mounting of external drives
- Resolves issue with Files app not always showing all files
- Resolves drive speed test when adopting a storage drive always reports drive too slow
- Resolves issue when Kodi is running in the background, refresh rate changes on apps in the foreground
- Resolves popping audio when playing back over BT headphones while Dolby Processing is enabled
- Resolves Xbox360 controller dpad registers double input in some apps
- Resolves NVIDIA Share fails with message "Android database insertion failure" when external storage is connected
- Resolves Dolphin Emulator can see the content on NAS, but failed to write to NAS
- Resolves Atresplayer Spanish TV app crashes
- Adds ability to open data and obb folders of USB drive attached to SHIELD from windows
Please sign up here if you'd like to get the HotFix images for 9.0.1+: https://docs.google.com/forms/d/e/1...wform?usp=pp_url&entry.1352533101=DONTDELETE-
НАПОМЕНА: Није потребно пријављивање за оне који су се пријавили за претходну закрпу.
Odakle si poručivao pro 2, koja je bila cena?Uzeh 8BitDo Pro 2 pa čekam da dođe da se prisetim malo retro dana iz detinjstva. Koji su najbolji emulatori ako je neko koristio na shieldu ili samo da cepnem Retroarch? I ako može na PP gde preuzimate rom-ove. Nisam ovo nikad pre radio.
Amazon 60$ koliko se sećam.Odakle si poručivao pro 2, koja je bila cena?
Odkud to? Zbog Dolby? Za koliko si prodao? I sta sad uzimas?Оде шилд, па да се и ја одјавим из групе. Надам се да ће се нови власник уредно јављати.
😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari