Ovo je (33.1.0.319) verzija. Sad više i ne znam na kojoj sam bez traženja kad ih ima milion🤣Taj 9.02 sam ja dobio prošle nedelje i sve isto.....plex me i dalje zeza.
Da li moze tacan naziv te app za podesavanje refresh rate-a? Da probam na Amazon Fire stick-u da li ce sljakati uz EON.Razlika se svodi samo na refresh rate, treba da bude podešena na 50hz (preko refresh rate aplikacije za shield).
Na koji god način da se dođe do 50 hz, manuelno ili automatski ako uređaj podržava, eon radi savršeno skoro na svemu.
I na mi box-u može da se preko refresh rate aplikacije podesi manuelno da uvek startuje na 50 hz samo tu aplikaciju.
Ja imam uparen daljinski od EONa i samo njega koristim.Imam cudan problem pa ako neko moze da pomogne bilo bi lepo.
Posto mi original daljinski ne odgovara kupovao sam vremenom raznorazne modele i svi su radili relativno ok.
U zadnje vreme imam problem da mi se rasparuju Bluetooth daljinci, original radi kako treba.
Svaki put kad ugasim i upalim zaboravi ga, pa moram sa originalom da pokrenem uparivanje.
Inace Shield na poslednjem FW.
aj da probam i to, imam ih vec gomilu sta mi smeta jos jedan daljinskiJa imam uparen daljinski od EONa i samo njega koristim.
Nikad se nije "raskačio".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari