Probao sam, ista stvar. Slike od aplikacije se vide, kao i video na youtubu, medjutim kad zelim da pustim neki sadrzaj nista ne prikazuje sliku sadrzaja?Probaj drugi HDMI kabl? & drugi HDMI port na TV-u.
Probao sam, ista stvar. Slike od aplikacije se vide, kao i video na youtubu, medjutim kad zelim da pustim neki sadrzaj nista ne prikazuje sliku sadrzaja?Probaj drugi HDMI kabl? & drugi HDMI port na TV-u.
Koristim eon aplikaciju sa google play na shieldu i originalni app za youtube, od skora je pocelo da mi se desava ovo, nece ni hbo max da radi.....To liči na neke gremline sa "HDCP handshake" između Shield i TV-a...
sad mi nista vise nije jasno, upario sam EON daljinski i dok radi radi savrseno sem sto ne gasi uredjaj.Pritiskaju se back (<-) i onaj čovečuljak, tj. tasteri levo i desno od kruga.
Ja sam podesavao tv, ne shield.Da li ima nesto posebno od podesavanja na sta treba da se obrati paznja zarad najboljeg kvaliteta slike?
Jesu to sve BT daljinci?sad mi nista vise nije jasno, upario sam EON daljinski i dok radi radi savrseno sem sto ne gasi uredjaj.
Ali sad prestane da radi ali stoji na spisku da je uparen, moram da ga obrisem pa uparim ponovo i onda opet radi neko vreme i prestane
Dok original daljinski radi svo vreme bez problema. Svaki drugi daljinac koji uparim prestane da radi.
Jos mi samo pada na pamet da ga downgrade to v8.2.3, jer mi se ovo nije desavalo pre.
Kad imaš sakat daljinac i ne možeš da praviš dobre navike![]()
daJesu to sve BT daljinci?
jesam, jedino ne mogu da nadjem ono BLE da iskljucim od 9.02 toga nema pod bluetooth opcijama.Jesi probao da uradiš clean cache i data na bluetooth sistemskoj aplikaciji?
Ako moze malo pojasnjenje.Ima
Address In Germany Mail & Package Forwarding - Mailboxde.com
www.mailboxde.com
![]()
German Shipping Address & Package Forwarding Services
International Package Forwarding Service from Germany. We provide you a German Shipping Address and outstanding Package Forwarding Service!mygermany.com
Hvala na pomoci ali ja tu ne vidim ovo sto meni treba. Mailboxde.com fowardovanje paketa za Srbiju.
Ram je relevantan u praksi samo za aplikacije u pozadini. Ako misliš na Tube verziju onda su neke druge razlike bitnije od samog rama.Ćao drugari, jel non-pro verzija shielda 2019 dovoljna samo za streaming pošto ima 2GB rama, potrebno je za kodi, netflix, eon i tako uglavnom streaming aplikacije u 4K rezoluciji, ne treba mi plex server niti gaming, niti bilo šta slično što nudi pro, jedino što me zanima je razlika u ramu dal bi imalo kakvog efekta dodati razliku u novcu za 1gb rama ali aplikacije bi se palile po potrebi, znači bila bi upaljena samo ona koja se u tom trenutku aktivno koristi... trenutno imam mibox 4s sa 3gb rama ali je procesor daleko slabiji od X1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari