- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 229
Spakovali su greškom staru verziju Physxa u drajver, skinite je posebno s Physx 9.11.1107
Jel ti pucao ovaj novi beta 285.79?
Spakovali su greškom staru verziju Physxa u drajver, skinite je posebno s Physx 9.11.1107
Nisam dosad imao TDR. 285.62 WHQL mi je pukao par puta...Jel ti pucao ovaj novi beta 285.79?
Ja imam sledeci problem (sa ovim novim beta i starim onim drajverom) zacrni se ekran izgubi skroz signal i vrati se se slika na monitoru ,a dole u cosku pise da je taj i taj drajver se iskljucio ali se kao uspesno oporavio (bukvalan prevod).To mi se desavalo i na starom kompu sa 8800gt na win7 al je onda stalo vise nije,e sad sam promenuo plocu,grafiku isto se desava ali retko kad jednom u 3 dana.Sta mislite da zeza?
To je TDR problem - ali samo ako ti se dešava kad si na desktopu ili dok si na netu. Ako se dešava dok igraš - imaš drugi problem.Ja imam sledeci problem (sa ovim novim beta i starim onim drajverom) zacrni se ekran izgubi skroz signal i vrati se se slika na monitoru ,a dole u cosku pise da je taj i taj drajver se iskljucio ali se kao uspesno oporavio (bukvalan prevod).To mi se desavalo i na starom kompu sa 8800gt na win7 al je onda stalo vise nije,e sad sam promenuo plocu,grafiku isto se desava ali retko kad jednom u 3 dana.Sta mislite da zeza?
Da li puca i na 570 i 580
Kod mene isto na referentnoj Asus 570 toga nema.
+1 Tačno mi se ovo dešava. Imamo sličnu konfu. Da li da downklokujem ovu moju 560ti?Ja imam sledeci problem (sa ovim novim beta i starim onim drajverom) zacrni se ekran izgubi skroz signal i vrati se se slika na monitoru ,a dole u cosku pise da je taj i taj drajver se iskljucio ali se kao uspesno oporavio (bukvalan prevod).To mi se desavalo i na starom kompu sa 8800gt na win7 al je onda stalo vise nije,e sad sam promenuo plocu,grafiku isto se desava ali retko kad jednom u 3 dana.Sta mislite da zeza?
Kod mene ovaj poslednji drajver radi odlichno - prvi put posle dugo vremena nije pukao pri instalaciji (obichno mi je ranije zaustavljao instalaciju na PhysX-u iz nekog razloga pa sam to morao ruchno da instaliram). Karta je MSI GTX570, referentna. Jedino shto sam primetio je da ne spushta klokove ako je ukljuchena dual monitor konfiguracija...
pa moze i u operi da se iskljuci hardware acceleration
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari