Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Kako mislis da ti radi hardware-ska akseleracija na minimalnom taktu?

Opet je zabo. :wall: 2 taba u FF-u, krenuo da skrolujem prozor i :mad:

Ne mogu verujem da ne mogu da ispeglaju drajver znachi katastrofa i to svi imaju probleme koji imaju 560ti

A da se neko ne zapita da je problem u smrdljivom FFu??

Ne znam zasto su toliko retardirani i ja sam imao iste probleme, ali sam se jednostavno vratio na 275.33 i od tada nemam problema, doduse nisam neki BF3 fan, tako da me eventualni problemi sa njim ne pogadjaju mnogo :)

Ista stvar u operi na gtx 460 kod mene, a sa 275.33 sve OK. Danas dvaput driver stop responding.

Poslednja izmena:
Ma iskreno, bitnija mi je stabilnost, tako da dok se taj problem ne resi, ne vrsim update ni u ludilu, mnogo me je nerviralo to zabadanje svaki cas...

Kako može biti problem u Firefoxu, kad stabilno radi u svim ostalim kombinacijama? To što se najčešće pominje Firefox je samo znak da ga ljudi najviše koriste. Pre će biti da je drajver "smrdljiv"...

Meni nikad nije zabadao na nekoj stranci gde ima neki video sadrzaj. Videcu da probam da dodam one "key"-eve u registriju i povecam "TDR delay" (kako se vec zove) sa 2 na 10 sekundi recimo, ako i to sta pomogne.:wall:

Meni nikad nije zabadao na nekoj stranci gde ima neki video sadrzaj. Videcu da probam da dodam one "key"-eve u registriju i povecam "TDR delay" (kako se vec zove) sa 2 na 10 sekundi recimo, ako i to sta pomogne.:wall:

To sigurno rešava problem. Ali je samo zaobilaznica...

*** ladno i mene pocelo ovo da zeza sa FF drajveri 285.62. 'bem ti drajver i ff.

Vrati se na 275.33 - ako ti Battlefield nije baš jako bitan...

Bf je radio i ranije mada i sada imam neke zelene marsovce s'vremena na vreme. Čitam da svi imaju manje više neke probleme u bf3. Ja do sada u FF nisam imao ali je juče počelo. Ništa idem nazad onda:).

meni saborci u giljotinu umru odhjednom tamo kad je resetanje pre ulaska u zgrade kad treba da se uniste on dva mitraljseka gnezda e kad unistim oba ovi moji samo pomru ahahahaha
ali sam presao nekako sam pa se posle opet pojave izes ih

meni 285.62 sa GTX470 rade perfektno,zavrsio celu kampanju BF3,ni jedne greske,pucanja drivera ili slicno......isto tako i u FF,sve super sljaka

Display Driver stop responding...and recovered-u 2D nekoliko puta...cak i na golom desktopu, mimo browsinga
(Instalacija uvek drajver preko drajvera, ko da se za*ebava sa sweep-ovanjem)
Genijalci, ko da furam Vistu
285.62 WHQL, GTX460
Rage i BF3 idu OK, kao i 3D CAD-ovi (OpenGL)

I meni isto puca ovaj 285.62, najvise u Firefoxu. Ja sam odlucio da pokusam sa ovim tweakom u registriju. Elem, malo me zbunilo sta da dodam u koloni koju sam napravio. Koliko sam shvatio samo value treba da stavim na 8, da bi produzio TDR na 8 sekundi.

Evo slike iz registrija kako sam uradio, pa ako neko moze da mi potvri da je ovo ovako ok.

Hvala :wave:

2n2b9u.jpg

I jel' radi taj tweak?

Ja sam juce dodao key u registry isto kao kolega gore, tako da je jos rano nesto reci. Evo recimo desilo mi se sa proslim (beta) drajverima da prvih 10-tak dana nije bilo problema i onda odjednom zabada. Javljam ovde ako prsne ponovo i sa ovim tweak-om. :smoke:

@morando, hvala na odgovoru :).

Meni je drajver najvise pucao u Firefoxu. Desavalo mi se i po nekoliko puta dnevno. Evo danas uz ovaj tweak nema vise problema i nadam se da h nece ni biti. Inace koliko sam shvatio sa ovog linka http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/hardware/gg487368.aspx moze da se napravi i kolona TdrLevel, i da se stavi 0, tada bi trebalo da je TDR (Timeout Detection & Recovery problem) potpuno iskljucen. Ja sam ipak isao na ovu opciju sa TdrDelay.

U regisriju se ide na HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers, desni klik na Graphic Drivers, zatim New/DWORD (32-bit value). Naprvi se nova kolona TdrDelay. Ponovo desni klik na TdrDelay i postavi se na 8, da bi se TDR odlozio na 8 sekundi (kao na slici koju sam postavio gore). To bi bilo to. Meni sada radi sve ok.

Poslednja izmena:
Mislim da je jos rano nesto reci jer se recimo kod mene desava da bude sve normalno po par dana. A i ovo ne uklanja problem, u slucaju da zaglupi ovo samo daje grafi par sekundi vise da se "unormali" pre nego joj windoza spici samar i resetuje drajver.

Pa moguce, ne znam... kazem ti da je meni drajver pucao ko blesav u Firefoxu. Ali bas po nekoliko puta dnevno. I to ne samo sa ovim drajverima, vec sa svim osim sa 270.61 nije. Doduse nisam imao neku veliku potrebu za novim drajverima, jer su mi sve igre radile super sa 270.61... do ovog novog BF3 :p. Pocne igra i brzo zaledi, tako da sam morao nove drajvere. Sa ovim 285.62 drajverima mi BF3 radi odlicno, ali eto imao sam ovaj problem sa pucanjem u Firefoxu. Za sada mi radi ok, nema pucanja otkako sam odradio tweak, a kao sto rekoh, pucalo je ko blesavo, po nekoliko puta dnevno.

Nazad
Vrh Dno