Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Odakle se mogu skinuti 260. drajveri? Htio bih da se vratim sa 280.

^Tnx

Jesu ovo sve stabilne verzije? Koja serija zadaje najmanje problema (260,270...285) ?

Na oficijelnom nvidia sajtu :D

Ja sam na 266.58 whql, šta mislite če raditi Battlefield 3 na tim driverima.

Radiće - ali performanse neće biti kao s najnovijim drajverima.

***, izgleda da je pitanje srece. Jel koristis beta ili poslednje stable drivere?

Koristio sam poslednju betu - 258.83. Nešto su zeznuli kod power managementa - ako sa adaptive staviš na prefer maximum performance - problem nestaje. Video sam i da 275.33 rade stabilno - to je poslednji WHQL koji nema ovaj problem. Već 280.26 ga ima - i problem postoji u svim betama posle. Nedavno su izbacili novi WHQL za Quadro - videćemo šta će se desiti kad izađe i WHQL za GeForce.

Poslednja izmena od urednika:
Samo update: 275.33 nemaju TDR problem.

285.62 WHQL. Sadrže TDR fix.

Poslednja izmena od urednika:
Pise u listi: Contains a fix for the driver timeouts reported with the R285 beta drivers.

stavicemo, samo da dodjem kuci :)

Au ljudi opet puca i ovaj drajver 285.62 ne mogu da verujem :(

sa ovim novim celo posle podne asm igrao crizu 2 i sve je ok :D

Hmm koliko sam primetio to se desava samo sa 560Ti karticama

kod mene sve ok

Jel kad instaliram nove drajvere samo kliknem ono perform clean install, ne mora da se cimam sa driver sweeper-om?

Citiram korisnika: Pedja89 Pogledaj poruku
Au ljudi opet puca i ovaj drajver 285.62 ne mogu da verujem
Ja bi nosio tu grafičku na reklamaciju, očito nešto snjome nije u redu.

Ja sam imao TDR problem s 280.26 i 285.33 - ako se desi i ovde, znači da fix nije dobar. Ako sve bude radilo - nosi je na reklamaciju. Eh - probaj i da podesiš power management sa adaptive na performance, čisto da isključiš TDR.

Update: Pogledao sam malo po nVidia forumima i TDR problem se češće javlja sa novim Intelovim čipsetovima - P67, Z68... Ako je ovo istina, i ja ću dobiti TDR uskoro. Ionako nisam zadovoljan stanjem drajvera, a ni samom karticom... Ovaj moj MSI se greje do 77C u igricama i postaje poprilično glasan.

Poslednja izmena:
Šteta još uvek nisu odklonili problem sa gličem prilkom podizanja Win7 :( zar je to toliko ne rešivi problem da dozvole da taj glič kvari opšti utisak ne razumem zbog čega je to tako? Moje pitanje da li ostali imaju sličan problem sa novim drajverima da im se prilikom podizanja sistema win7 na početku pojavi glič u vidu nekih linija prilikom prelaska sa animacije win7 na dalje podizanje sistema.

Poslednja izmena:
Mislim da je i to rešeno. Jesi li probao drajvere?
Video sam ovo na nV forumu: Confirmed: Fixed Display/Adjust Desktop Color Settings issue. Now, settings are applied during Windows Welcome screen.

još uvek se pojavljuju nažalost :( probao juče. < ne znam da li je to problem samo kod mene ili je to generalno problem ali niko ne obraća pažnju na to sem mene

Poslednja izmena:
i kod mene 3,4 puta zaredom ima pa onda prodje bez gliča pa opet isto

ne koristim kolorne profile sve stoji je na difoltu. Primetio sam da kod 270.61 sve radi kako treba a od 275.33 i 280.26 drivera se pojavljuje glič? I kod novih koje sam instalirao da bih mogao da igram BF3 se pojavljuje isti problem. Uopšte ne razumem da iz Nvidie taj bug ne mogu da ispeglaju i da reše problem. Da li ostali korisnici Nvidia kartica imaju sa novim drajverima taj problem sa gličem.

Poslednja izmena:
Vrh Dno