Zar ova tema ne bi trebala da stoji u Apple podforumu?
Ja sam lično mišljenja da Apple više neće ponavljati isti dizajn ajfona, to je ono što ga je pokopalo ovde u Grčkoj. Postojao je jedan momenat kada je ovde ajfon bio obavezni pribor svake neukusno napirlitane wannabe Jelene Karleuše, ali pošto je preskupi 3GS bio fizički identičan veoma jeftinom 3G kojeg su masovno nosile siromašne Filipinke (uglavnom im ga prodavali ili poklanjali vlasnici kuća u severnim predgrađima gde rade kao kućne pomoćnice), telefon je brzo izašao iz mode, osim među Filipincima koji ga obožavaju.
ja bih voleo samo da dobije veći ekran, pa da svi koji su tvrdili da je 3.5" saršeno i da bi im 4" bilo mnogo veliko sada odjednom krenu da pričaju: VAU KAKO JE DOBAR 4" ekran![]()
im sticking to my 5" btw![]()
Tako ne dobijaš ništa većim ekranom, dobijaš samo većim ekranom i većom rezolucijom...
Pa naravno da je zbog weba, sigurno nije zbog need for speed-a... Ne slazem se sa tim da je 230-240ppi dovoljno. Tek vise od 300. Na sgsplus jasno vidim piksele. Na ip4 je sve seamless. I mnogo radije surfujem na tih 3.5 inch nego na 4.0. Device i sam browser su bolji!
Kad je stranica nezumirana slova su krzavija na Galaxy S2, kad se stranica zumira za citanje nema razlike. Bar je ja ne vidim.
ne znam o kakvom web browsingu pričamo na ios uređajima kad je bilo šta na njima neuporedivo sa operom mobile na androidu. perfect browser i onaj još jedan ima glupo ime ne mogu da se setim su ok, ali ne kao opea...
Citanje knjiga na telefonu je #@%^#^, ako se nekome citaju e-knjige bolje nabaviti neki jeftin kineski tablet ili Kindle, a nikako se ne isplati zbog toga da nosis cigletinu od telefona svo vreme (to se u stvari ne isplati nizasta, ne samo zbog knjiga).
@akki
znaci sa custom romovima dobijas vise piksela?![]()
znaci sa custom romovima dobijas vise piksela?![]()
sto se tice seamless-a tu se nikako ne slazem u najmanju ruku su tu negde i to sa stock romovima... kod custom-a je to vec i glupo diskutovati...
da li si ti svestan sta si sada napisao? :d ovo je za potpis definitivno, da nemam ovaj legendarni, ne bih razmisljao...Ja na iphoneu koristim operu kao i na SGS2.Kada sam kupio SGS2, mislio sam da cu konacno da imam brz integrisan browser, kad ono cvrc, bez wifi-ja onoliko flash-a mi toliko ubije ucitavanje da mi sa losim 3g signalom u nasoj zemlji ispada da je iphone 2g sa operom brzi od sgs2 sa integrisanim browserom. Tako da sam morao da instaliram operu na sgs2. I stvarno neverovatno je koliko je ovaj browser brzi sa ucitavanjem od integrisanog ios i android browsera.
da li si ti svestan sta si sada napisao? :d ovo je za potpis definitivno, da nemam ovaj legendarni, ne bih razmisljao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari