postoji velika razlika izmedju ovog uredjaja i WDTV-a (live)...
pa dobro, gledate pogresan uredjaj... uzmite wdtv live, kao ja sto sam uradio... ali da mi je recimo potrebno snimanje tv materijala, ne bih se dvoumio...
Jel ima NTR 81 u prodaji, i da li postoji mogucnost slanja za nas iz unutrasnjosti? I kako sam razumeo postoji mogucnost snimanja i analognog signala samo treba dovesti signal na scart?
@KrisFil
Od utorka ili srede.
@dumus
1. Ima podrsku, doduse moraces da odradis update na novu verziju softvera ako kupis u prvoj turi.
2. Nece bilo koji, bice dostupan b/g/n mimo modul po ceni od nekih 2.000din, ako ne i manje.
3. Torrent ce biti, ja ga probao i radi sasvim ok. Takodje zahteva update na poslednju verziju softvera.
Kod mene kada udjes u setup ima opcija NET i u njoj opcije:Da bi video Iamm u mrezi treba da odes u Setup>Network>Workgrop name- po defult-u stoji Mediaplayer promeni to u naziv tvoje Home workgrop-e[MSHOME ili WORKGROUP ili kako je vec naziv] i videces uredjaj bez problema...
Kod mene kada udjes u setup ima opcija NET i u njoj opcije:
Wired Lan Setup
Wireless Setup
itd...
Kada udjem u Wired setup nema opcije za izmenu home workgrupe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari