sto se tice radia on sam napravi folder INTERNET RADIO cim ubacis HDD u njega, i tu prebacis fajl za radio, jedino sto meni nije hteo tako da pusta radio , pa su mi dobri ljudi iz ACS-arekli da napravim playlistu u winamp-u i da onda nju ubacim u taj folder i sad naravno radi
![]()
Jel ovo znači da Internet radio ne može da radi ako u uređaj nije ubačen interni disk?
a sam u svoj uredjaj ubacio svoj ,vec napunjen podacima ,disk od 1TB.
Sve podatke je video bez problema.
Mene sada zanima da li je potrebno izvrsiti formatiranje diska kroz uredjaj da bih imao neke njegove foldere?
Problem je kada na daljinskom pokrenem internet radio on otvara neki svoj folder koji nemam pojma gde se nalazi, nema ga u roootu
Probao sam da napravim folder Internet Radio u rootu i prebacio pls fajlova ali ih internet radio i dalje ne vidi.
Jedini nacin da internet radio radi je je da se pokrenu pls fajlovi kroz browser, sto nije bas najsrecnije resenje kada vec postoji precica na daljinskom.
A sekretarica Cica je za svaku pohvalu!
Prvo razocaranje nastupa nakon otvaranja kutije. Naime uredjaj je uradjen u crnoj
plastici visokog sjaja, prepoliranog izgleda da boli, suprotno slikama sa neta gde je
prikazan u mat verziji (nekoliko puta elegantnije resenje). Iako ga nije dizajnirao
Pininfarina izgled je OK za domete dalekoistocnih dizajnera (ako zanemarimo kvalitet
plastike).
Drugi ozbiljan propust je raspored USB portova na zadnjoj strani. Koriscenje USB je ograniceno
na samo jedan uredjaj tj. kad je ukljucen USB-wireless (koji za razliku od kucista izgleda jos
gore u beloj plastici kitnjasto ukrasen debilnim detaljima). Gabarit pomenutog uredjaja fizicki
blokira sledeci port a kako prodavci tvrde da radi samo sa tim ...... nema resenja.....
Izgled kvari i daljinski upravljac
Ostale opcije nismo isprobali (poput snimanja i sl.) pa nista o tome za sad...
Da li samsung DVD 1080P8 ima mogucnost pustanja DTS i Dolbija preko optickog izlaza , pa da se na taj nacin dobije surround zvuk sa iamm-a? ili bilo koji drugi DVD player od jeftinijih modela?
Dali je ovo zadnja verzija fw: Firmware_Ver.1.54 od 26.01.2010 ?
A gde moze da se vidi koji je firmware u playeru?
Ja sam iz zarkova hvatao oko 60% je jacina signala...
Nego kad ce Firmware da izadje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari