i jos nesto, ja kada sam skinuo ovaj firmware .54 kada ugasim uredjaj (ntr81) i dalje mi svetle lampice na dugmicima gore, znaci uopste se ne gase, a ranije dok god ne pridjes njima su bile ugasene...
Velko jesi li ti testirao DVB-T ?
Može link za taj poljski sajt pošto i ja imam isti problem.
Hvala
Usput koliko vam se greje uređaj?
I ja imam ntr81 i poprilično se greje gore sa desne strane a posle i ceo postaje prilično vruć.
a ni na sigmi nije mnogo bolja prica.
Da li postoji mogucnost da se vidi koliko je jos ostalo prostora na HD-u, kad hocu nesto da prebacim na IAMM javi da nema prostora,kad kopiram iz Total Commandera ignorisem i onda se iskopira, a preko prozora iz Viste nema sanse da pusti kopiranje. :zgran:
Evo javio mi se prvi problem koji je malo ozbiljnije prirode bar za mene, povezao sam video rekorder sa uredjajem preko scarta, i pustio neku kasetu koju sam hteo da prebacim, i stavio da mi snima posle 4 minuta se uredjaj ugasio i upalio sam od sebe, pomislio sam da se hard disk pregrejao pa sam izvadio hard i ponovo pustio snimanje na ekstrerni HDD, posle 25 minuta snimanja se opet restartovao i ovaj put mi nije nista od snimka sacuvao:wall:
stavio sam da snima u HQ....
Velko jesi li ti testirao DVB-T ?
Ja licno nisam ali kolega jeste. Pitacu ga koju je antenu koristio i da li je imao nekih problema.
Znam da mi je rekao "radi, slika je ok". Nista dalje nisam pitao jer vecinu korisnika za sada DVB-T ne zanima mnogo.
I kod mene preko Total Commandera prijavljuje da nema dovoljno prostora na disku. Ipak kopira ali dosta sporo. Ako se kopira sa COPY & PASTE onda ne prijavljuje da nema prostora i kopiranje ide normalnom brzinom.
Kopiranje u mrezi na Visti i Win7 ume da bude problematicno. Mozda ovo pomogne.
Danas bio kupio NTR83 ...Momci ostavili ste devojke same da "demonstriraju"
Nisam imao nesto mnogo vremena kad sam ga doneo kuci, ali prosto pustanje fajlova sa USB HD-a radi perfektno...Meni ok sasvim, lako kretanje, titlovi idu ok...
Pre nego sto stavim neki 500GB HD jel funkcionise copy/paste sa usb HD-a na interni HD tj. oni moraju biti NTFS oba?
Kakva je situacija sa USB Wi-fi hardverom od ovih sto ima kod nas da se kupi?
Nije bitno da li su FAT32 ili NTFS, kopiras sa cega hoces na sta hoces bez ogranicenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari