Brzina kroz LAN mi je bitna jer sam testirao dosta slicnih uredjaja i svi su imali protok ne vise od 2Mb/s, sto je sramno malo :smackbum:
bucan ventilator (isto ono sto me zanima kod svakog uredjaja)... to sam i ja video na par mesta i uzeo sam WD TV Live... nisam se pokajao za sadaevo nekih utisaka vlasnika Xtremear-a:
Kod:http://hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=1763&sid=b53b0cf7db14e28d78dbeafbe2976a48
Kao sto neko rece, vecina nas je pocela da se dvoumi izmedju doticnog uredjaja i WD tv live. Zato ako moze neki uporedni test, tj. ako mozes Velko utiske koje si stekao koristeci iamm i ako si imao prilike da koristis ( ili neko od tvojih kolega ) WD tv live, pa da ukratko navedete prednosti i mane jednog u odnosu na drugi.
Recimo zanima me i kakva je ta podrska za internet radio, posto 90% muzike koju slusam je preko screamer -a 043 tj. radio Luxemburg. i da, kad navodis da stize novi fw sa podrskom za nase titlove, da li to onda ovaj "stari " fw ne vidi nase karaktere ...
Hvala i pozdrav
Obezbedicemo i neku kolicinu usb wifi kartica po N standardu. Bice po normalnoj ceni, nista preko standardne cene za takve kartice. Inace probao par kartica koje sam imao i ne rade, samo fabricki predvidjena radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari