Posle 4 meseca otkazao displej na NTR81, jedno vreme se "palio" sam nakon 5-10 min. rada ali sada je taman svo vreme.
Mislim događa se, uređaj je sasvim solidno izrađen ali sam od samog početka korišćenja imao osećaj da je nekako mušičav.
Ok je dorađivati firmver ali 550 verzija istog govori da nema profesionalnog, temeljnog pristupa.
Čini se ipak da je Med8er bolji izbor barem prema recenzijama, samo što ga u Srbiji još uvek nema.
Mozda nije otkazao, nego ga moras ukljuciti u podesavanjima da se vidi.
Znam za to podesavanje nije to u pitanju, bez obzira na setovanje displeja na on ili off displej ne radi, ipak hvala na sugestiji
Kad stisnes taster subtitle, obicno izbaci na TV-u size, a zatim position (ne secam se koja je prva, a koja druga), a zatim kursorima pomeras titl ili ga povecavas u zavisnosti sta si izabrao.
Kada stisnem subtitle dugmence samo mi salta dostupne prevode. Nista size ili pozicija.
Inace firmware je poslednji...
Da li neko zna kako se povecava velicina titla?
Da li se mogu povecati i embedded mkv titlovi?
Juce sam gledao neki film, mkv format, sa 30 titlova ubacenih u fajl. Titl je bio bele boje (iako je podesen zuto) i slova su bila jako mala.
Imao sam i externi titl, ali nije hteo da ga pokrene...
Ovaj DVB-T tuner je skroz nepotreban. Nije mi jasno, ko sada a i ko ce ubuduce dizati antene na krov pored kablovske, IPTV-a,.... cak i po prelasku nasih TV stanica na novi DVB-T2 standard (zbog malog broja TV kanala - do 10-ak sa lokalnim televizijama).
Ja sam koristio dvb-t tuner da bih gledao svetsko prvenstvo u fudbalu i kosarci, a i ligu sampiona kada puste ponekad, i sve to naravno u HD rezoluciji na rts-u, neke meceve sam cak i snimao, tako da se isplatio povezati antenu)
Koju si spoljasnu antenu koristio i koliko si kanala hvatao? Kako si imao HD rezoluciju, koliko znam kod nas niko jos ne emituje u HD-u? Da li je tada EPG radio u full-u?
Koju si spoljasnu antenu koristio i koliko si kanala hvatao? Kako si imao HD rezoluciju, koliko znam kod nas niko jos ne emituje u HD-u? Da li je tada EPG radio u full-u?
Jel isti proces instalacije FW-a?Upravo sam testirao ovu modifikovanu ferziju firmware-a 1.78, i što se tiče utisaka, barem što se mene tiče ok su. Malo je stabilniji FW kao što je i navedeno, sve funkcioniše kako treba mada što se IMS-a tiče onaj Češki meni zaista smeta, i nadam se da će u skorije vreme se pojaviti verzija koja je na engleskom (ko je nađe neka odmah prijavi pošto je preko potrebna). Što se mene tiče na mom NTR 83 nema problema sa isključivanjem tastera koji se nalaze na samom uređaju, i lično mislim da ova verzija FW-a nije u potpunosti odgovarajuća za model NTR 81, te da se iz tog razloga led diode na tasterima ne isključuju. Sve u svemu ova verzija modifikovanog FW je dosta lepša od ofisijalnog sa jedinom primedbom na IMS i meni koji je na Češkom!!!.
Jel isti proces instalacije FW-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari