Šta je novo?

Nothing Phone One(1)

Lep telefon i dobro uklopljen što se tiče kamere, baterije, dizajna, odmerene veličine ekrana i stereo zvučnika
.Sa strane multimedije je jako fin uredjaj..

E sad za tu cenu za koju se prodaje, ima mnogo jaku konkurenciju, za manje para od Njega (KP i slicne varijante)

tu su
Poco F3 od Xiaomi,
Realme GT 5g

Koji ga nadmašuju u performansama e sad , nece ovo svako osetiti. A uz 3rd party apps kao Filmic pro za video snimanje i Hedgecam 2 za photo (opciono skroz) ova 2 fona ne zaostaju specijalno za ovim činom.

Za nešto više para Nord 2

Koji je Chipsetom faktički ovaj telefon...

Za još više para ima i Asus Rog Phone 5 da se nađe... Tj za cenu ovog fona.
 
Poslednja izmena od urednika:
Vidim da je tema zamrlja. D alli je to jer je hajp prosao a telefon nije u skladu s aocekivanjima, ili jednsotavno nema dovoljno interesenata za uredjaj? Vidim da se po oglasim drzi mali broj uredjaja, uglavnom onih koji su razbijeni.
 
Ne znam koliko je pametno baciti 500 evra na tel bez garancije? Ajde to i prezalis nekako, gde naci delove ako se pokvari?
 
A ko daje garanciju i originalne delove za Pixel telefone? Koliko znam, svi telefoni preko "Mađara" su pokriveni godinu dana i to funkcioniše dobro
 
Ma garancija i nekako, al ko je lud da baci pare na izvikani prosečan telefon, pa da prođe kao što su prošli vlasnici Essential Phone-a.
 
Pa dobro, mudro bi bilo preskočiti prvi telefon potpuno nove kompanije... Kad izbace tamo neki 2 ili 3 onda uzeti. Ako bude po receptu OnePlus-a onda bi trebalo da bude ok.
 
Ovo je skroz drugacija kompanija u odnosu na essential i ima mnogo jace investitore.
 
Pojavio se u yettel-u. Cena oko 51k. možda i nije sada loša kupovina obzirom da ima garanciju 2 godine. Da li je neko probao gcam na ovom telefonu I kakvi su utisci sa A13?
 
Nema ga vise u ponudi, uvrsten na spisak ali nema telefona.
Kako misliš nema ga “više” u ponudi. Pojavio se pre 2-3 dana na sajtu. Hoćeš da kažeš da je stigla neka mala količina koja je odmah “razgrabljena” i nema ga više u ponudi, ili stavili su na sajt, ali jos uvek im nisu fizicki stigli telefoni i još nisu počeli prodaju?
 
Uvezli 10kom fazon. 🤣
Daj Bože u A1 da se pojavi da ubedim devojku da konačno zameni Poco F1.
 
I na kraju koja je poenta ovih led-ova pozadi, ko drzi telefon ekranom na dole :) Dobar Always on display je 5 puta bolje resenje od svih led diodica i slicnog, vreme je da se batali ta nostalgija za led notifikacijama.
 
Kako misliš nema ga “više” u ponudi. Pojavio se pre 2-3 dana na sajtu. Hoćeš da kažeš da je stigla neka mala količina koja je odmah “razgrabljena” i nema ga više u ponudi, ili stavili su na sajt, ali jos uvek im nisu fizicki stigli telefoni i još nisu počeli prodaju?
Pa zato je to "nothing" phone. Ja ga vidim na sajtu i cenu i dostupnost :)
 

Prilozi

  • Capture.PNG
    Capture.PNG
    176.4 KB · Pregleda: 69
Ne prikazuje se u svim paketima. Samo u Total.
 
Na mobilnom svetu ne mogu da ga pronađem u oglasima zato što ovaj proizvođač nema svoju stranicu a na kupujem prodajem samo "Mađari". Nigde da se pojavi neko ko ga je kupio u Yettelu pa da preprodaje. Inače ni u jednoj Yettel prodavnici nema izložen da se vidi.

Da li neko zna ko je uvoznik za Nothing phone preko kog Yettel uzima robu ?
 
Ima jedan otpakovan iz Yettela na oglasima baš sam pre 15 min video.
 
Vjerovatno dobar telefon, nece niko da prodaje. 🙂
 
I na kraju koja je poenta ovih led-ova pozadi, ko drzi telefon ekranom na dole :) Dobar Always on display je 5 puta bolje resenje od svih led diodica i slicnog, vreme je da se batali ta nostalgija za led notifikacijama.
Ja u 95 posto slučajeva držim telefon ekranom na dole. Ako ne i više od toga.
 
Švaleracija, bato.
 
Meni se dopada ovaj telefon, kolega ga ima. Te led lampice su zapravo najmanje interesantne, telefon je dovoljno kul i samom činjenicom da je providan pozadi, izdvaja se. I ekran, skroz su mu simetrični okviri i tanki... Mada sveukupno liči na neki iPhone plagijat, ali na dobar način.

Ja sam ga razmatrao, pored 6a kojeg sam ipak na kraju izabrao a od odabira me je odvratila priča oko ekrana.
Koliko sam pohvatao telefon je imao baš loš start sa ekranima, od zelene tinte, burn in, mrtvih piksela oko kamere, na Redditu gomilaaa postova o vraćenim telefonima i ekranima koji su ili od starta imali anomalije, ili ih razvili u kratkom roku... Mada je većina problema povezana sa made in India uređajima, nije falilo ni onih sa modelima za evropsko tržište koji su se žalili na ekran.

Pa je neki razvoj događaja da je vremenom taj problem jenjavao sa novijim turama telefona, mada svejedno ima i svežijih postova koji opet govore o zelenoj tinti.
U suštini telefon koristi Visionox panel, koji izgleda nije na glasu nešto posebno.

Kolega kaže da on na svom nema nikakvih problema, doduše. Ali lično mene je odbio taj rizik, opet nisam siguran da li je postojeći sad.

I ako već neko juri telefon, ukačio sam da je savet da bude tura 09/2022 pa nadalje... Barem tako navode da je sigurno valjda.
 
Poslednja izmena:
Prednost Nothing phone-a u odnosu na Pixel u ovom trenutku je to što ima dvogodišnju garanciju i što je zvanično u prodaji u Srbiji što pretpostavljam podrazumeva i određenu dostupnost rezervnih delova i mogućnosti popravke u nekom razumnom roku. Da li neko zna da li je telefon zaključan na Yettel mrežu ?
 
Nazad
Vrh Dno