Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

ne znam kako da ti objasnim ali ima i nas koji izlazimo iz kuće, i ne nosa nam se stalno fotoaparat pored telefona

I teba, šteta da ga ne uzmeš, mislim pošto si toliko oduševljen.

^ Ne vidim poentu nekih postova stvarno...
Jesam odusevljen i uzecu ga, nesto cudno?

Nije čudno, rekao sam da i treba da ga uzmeš.

^ Ok kada dodjem u NS mozemo da se nadjemo negde da ga procackas. :)

Ne treba, nisam zainteresovan, ali hvala na ponudi.

Onda ne razumem što toliko pišeš u ovoj temi.

Nismo mi te sreće.

Jel i ti kupujes PW, mislim cisto da procenim tvoju podobnost ucestvovanja u ovoj temi?

Mani se, ćero, procenjivanja, nego daj nešto konstruktivno, a ne hejt i ismevanje iz posta u post.

Ustvari, piši šta hoćeš, ja pročišćavam tred od kanalizacije ignore listom.

Poslednja izmena:
Svi koji mastaju, zele, planiraju da kupe 808 izvestaj u pismenoj formi, dostaviti na adresu telepu. Ako on kaze ne, to je to nema kupovine.

Evo svima dajem blagoslov da kupe pw808, valjda ce neki da naidje i ovde. Da nam pravi drusto, tri obozavatelja (mada koriste nesto drugo) i ja sada symbian hejter (***. nokia me oterala), nekada sam odgovarao symbianovcima, dok sam zajedno sa njima branio symbian od apple-ovaca, ali danas su oni svi na androidu, tebe se ni ne secam.

Poslednja izmena:
A da su stavili Android na 808, saranili bi i Apple i Samsung samo sa tim jednim uredjajem.

Tesko sa ovom tetris rezolucijom ekrana :d Stvarno nisam znao da symbian ne podrzava visu rezoluciju, neko rece to u ovoj temi.. Mislim steta, ovakva kamera a uzasna rezolucija displeja.

^ Mozda 10-ti put?? Ili je ovo vec 11-ti?
Hocemo li cuti nesto novo i pametno? Ako nemas nista pametno da kazes...

A ti imas? :) Pa da nije nas hejtera i vas zilota ova tema bi odavno zavrsila u kanti, toliko ima ponosnih vlasnika PV 808 u zerbiji :)

trolling-is-an-art-4338_preview.png

Poslednja izmena:
Ja ipak mislim da Symbian podržava veću rezoluciju od nHD, jer koliko se sećam E90 je imao neku bolesnu rezoluciju za to vreme. Mislim da je ova nHD rezolucija rezultat rasula u kojem se nalazi Nokia (već dugo vremena, nije za to kriv Elop, već OPK).

Tesko sa ovom tetris rezolucijom ekrana :d Stvarno nisam znao da symbian ne podrzava visu rezoluciju, neko rece to u ovoj temi.. Mislim steta, ovakva kamera a uzasna rezolucija displeja.

ja i dalje ne vidim problem, to je 6 puta manji ekran(po dijagonali) od standardnog 24" Full HD monitora a 3 puta manja rezolucija, i dalje imas duplo gusce pixele a telefon gledas sa otprilike duplo manje udaljenosti nego monitor tako da ti dodje na isto, meni je mnogo bitnija dobra citljivost po jakom suncu, mada kapiram da to vama sto ne izlazite iz sobe i ne znaci nista :)

Ma da u sobi i LCD radi posao, inače jel si ti potomak Marka Pola.

ja i dalje ne vidim problem, to je 6 puta manji ekran(po dijagonali) od standardnog 24" Full HD monitora a 3 puta manja rezolucija, i dalje imas duplo gusce pixele a telefon gledas sa otprilike duplo manje udaljenosti nego monitor tako da ti dodje na isto, meni je mnogo bitnija dobra citljivost po jakom suncu, mada kapiram da to vama sto ne izlazite iz sobe i ne znaci nista :)

Najgori, ali najgori argumenti zadrtog nokijasa :)

808 ima 184 ppi, recimo Sensation XL ima 199 ppi pa su svi rekli da ima odlican ekran, Titan II takodje ima 199 ppi, Galaxy S II Plus koji tek treba da izadje oko 200 ppi... mislis da je to neka ogromna razlika?? Tableti od 10" imaju 149 ppi, laptopovi imaju skoro istu rezoluciji na preko 15" pa se retko ko zali.

808 ima 184 ppi, recimo Sensation XL ima 199 ppi pa su svi rekli da ima odlican ekran, Titan II takodje ima 199 ppi

Izvini ali sensation xl i titan imaju jedne od najgorih ekrana, nemam pojma ko je rekao da imaju dobar ekran. Probao sam sensation xl u telenoru i ekran mu je đubre.

Gsmarena:

"Resolution aside, the screen is one of the best we've seen by HTC - it has brilliant viewing angles (there's some minor contrast loss, but that's it) and colors are very vivid."

Benchmark.rs:

"Glavna stvar kod HTC Sensation XL modela je veličina njegovog ekrana, koju ćete odmah zavoleti, pri prvom uzimanju telefona u ruku. Ekran koji ovaj model koristi je Super LCD tipa, tako da pruža veoma lepe boje, ali mnogima je briga ista 800 x 480 rezolucija, na povećoj dijagonali od 4.7 inča. Što se nas tiče, mi nismo osetili da je ova rezolucija premala za dijagonalu i nismo osetili nikakav hendikep zbog toga što rezolucija nije veća."

Expertreviews.co.uk:

"Leaving aside Beats audio, the phone has plenty to offer. The 4.7in screen only has a 480x800 resolution, but it's amazingly bright and colourful, and we didn't notice any rough edges or pixellation even when reading small text. In side-by-side tests with the Galaxy Nexus, the XL's bigger and brighter screen practically matched the Nexus's 720x1,280 resolution for readability, making us wonder if the Nexus's high pixel density isn't overkill."

Engadget.com:

"You won't find the curved Gorilla Glass display seen on other Sensations -- the screen looks to be identical to the Super LCD we already stroked on the HTC Titan; that 4.7-inch WVGA screen remains the same, as does its color reproduction and viewing angles. Already the software differences do come into play, if only due to involuntary comparisons with other Android phones. We've already seen qHD and even higher resolutions running Google's OS. Does it matter? Well, it depends. This, like the Titan is a lovely screen, despite the mid-table dots-per-inch ranking. Colors aren't washed-out, and this model of Super LCD beats out the smaller -- but sharper -- Sensation screen with impressive viewing angles and color production. No, it's not Super AMOLED, but that doesn't mean it can't impress. In daily use, in this size, it's a revelation to use -- like the Galaxy Note, we found ourselves drawing the phone away from our eyes, as we could see everything we needed to from a distance -- you can glance at the phone, and read any information you've setup on the customizable lock-screen"

I ja sam ga koristio isto, ekran je dobar, ali ti si i ovde u pravu, moze?

Poslednja izmena:
808 ima 184 ppi, recimo Sensation XL ima 199 ppi pa su svi rekli da ima odlican ekran, Titan II takodje ima 199 ppi, Galaxy S II Plus koji tek treba da izadje oko 200 ppi... mislis da je to neka ogromna razlika?? Tableti od 10" imaju 149 ppi, laptopovi imaju skoro istu rezoluciji na preko 15" pa se retko ko zali.

Od mene nikad to nisi cuo niti ces cuti :) GS II ima 480x800 na 4,3'' ali moze da se provuce jer nije pentile (ali mi nije to-to), SGS II + je vec fail sa smesnom rezolucijom na tolikoj dijagonali, htc displeji mi nikada nisu bili savrseni bez obzira na rezoluciju sve do One S i One X, a licno mi smeta i 210 ppi i 360x640p na 3,5'' displeju N8, moze da se zivi sa tim ali ipak smeta tako da je ista rezolucija na 4'' displeju fail za model kome su multimedija i view experience opravdan ali i jedini adut :)

Nazad
Vrh Dno