ne znam kako da ti objasnim ali ima i nas koji izlazimo iz kuće, i ne nosa nam se stalno fotoaparat pored telefona
+1, zašto nisi kupio PW.
Tesko sa ovom tetris rezolucijom ekrana :d Stvarno nisam znao da symbian ne podrzava visu rezoluciju, neko rece to u ovoj temi.. Mislim steta, ovakva kamera a uzasna rezolucija displeja.
ja i dalje ne vidim problem, to je 6 puta manji ekran(po dijagonali) od standardnog 24" Full HD monitora a 3 puta manja rezolucija, i dalje imas duplo gusce pixele a telefon gledas sa otprilike duplo manje udaljenosti nego monitor tako da ti dodje na isto, meni je mnogo bitnija dobra citljivost po jakom suncu, mada kapiram da to vama sto ne izlazite iz sobe i ne znaci nista![]()
808 ima 184 ppi, recimo Sensation XL ima 199 ppi pa su svi rekli da ima odlican ekran, Titan II takodje ima 199 ppi
808 ima 184 ppi, recimo Sensation XL ima 199 ppi pa su svi rekli da ima odlican ekran, Titan II takodje ima 199 ppi, Galaxy S II Plus koji tek treba da izadje oko 200 ppi... mislis da je to neka ogromna razlika?? Tableti od 10" imaju 149 ppi, laptopovi imaju skoro istu rezoluciji na preko 15" pa se retko ko zali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari