Od mene nikad to nisi cuo niti ces cutiGS II ima 480x800 na 4,3'' ali moze da se provuce jer nije pentile (ali mi nije to-to), SGS II + je vec fail sa smesnom rezolucijom na tolikoj dijagonali, htc displeji mi nikada nisu bili savrseni bez obzira na rezoluciju sve do One S i One X, a licno mi smeta i 210 ppi i 360x640p na 3,5'' displeju N8, moze da se zivi sa tim ali ipak smeta tako da je ista rezolucija na 4'' displeju fail za model kome su multimedija i view experience opravdan ali i jedini adut
![]()
^ Ajde ne proseravaj se da te zamolim!
^ Ti bi izludeo i najzdraviju osobu ikada! Tesko tvojima i svima oko tebe! Ti i telep ste tvrdokozci nevidjeni, ono... tvrdoglavi do bola.
Treba da vam se dodeli neka nagrada i naravno VIP status ASAP!
Ja sam jarac, ali ne vidim sto se on uziveo u zastitnika Nokie, mislim on sve to prima licno WTF?Gresis, jeste da sam malo tvrdoglav, ovan sam ****gaali brate ti sve ovo mnogo tesko dozivljavas i prezivljavas..
![]()
Ali na smartfonu, ne na feature phone igracki![]()
Onda telefoniraj DSLRom.Ne bi da hejtujem u vezi slika (jer stvarno mislim da je ovo ubedljivo najbolja kamera na telefonima), ali oni blogovi što je neko postavio pokazuju da ta "minimalna" razlika u odnosu na dslr pada u vodu samo tako. Slike u nekontrolisanim i nesavršenim uslovima ne izgledaju baš nešto.
Evo npr. ova slika je očajna (u poređenju sa dslr-om) http://www.flickr.com/photos/sheridan01/7513245132/sizes/l/in/photostream/
E sad sto na android telefonu nema kamere koja bi mogla da se poredi sa kamerom na N8 starom 3 god, to je dokaz inovacija na toj platformi...
Mozda nije sve najbrze, ali sve je najkvalitetnije...Potpuno si u pravu, Nokia hardver je cutting edge, od ekrana, procesora, RAM memorije, sve je najbolje.
Pa eto taman nokijasi mozete da se slikate
Potpuno si u pravu, Nokia hardver je cutting edge, od ekrana, procesora, RAM memorije, sve je najbolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari