Šta se ovde piše , pa ovo je za ludnicu![]()
U zemlji u kojoj je prosečna plata svega par stotina evra , ljudi bi kupili ovaj telefon ( ali kao sekundarni ) ioako košta 600-700 € (naravno do sad nigde nema nijednog vlasnika ovog tehnološkog čuda ).
A druge korisnike foruma mole da tema bude "bez proseravanja " i sve to pišu sa telefona Samsung Galaxy S3 i mažu Android
Jadno u najmanju ruku![]()
Sad treba svi da vozimo yuga i mobilni od 50 evra ?
Da ljudi bi kupili ovaj telefon, kupili bi auto od 35 000 evra , kupili bi kompjuter od 2000 evra. Sta tebe briga ? Ako ti nemas, ne znaci da neko drugi nema .
PRoseravanje je i ti da pricas bilo sta da bi kupio kad stotien hiljada u zemlji gladuje...
OVO je IT forum a ne socijalna pomoc.
To uopšte nije bila poenta priče ali nema veze ...
Zanimljiv je i izbor postova u ovoj temi koji je obrisani ...
Što se mene tiče kupite vi 3 telefona od 600 € i nosite , to me uopšte ne zanima , meni je interesantna činjenica da od skoro 1000 poruka na ovoj temi nema nijedna od vlasnika istog
I tu se priča završava ... :wave:
meni je interesantna činjenica da od skoro 1000 poruka na ovoj temi nema nijedna od vlasnika istog
I tu se priča završava ... :wave:
zasto ignorises cinjenicu da je telefon jako tesko naci? Btw vrlo je moguce da ga uzimam u petak/subotu, nadam se da ce te to uciniti vrlo srecnim![]()
Pa šta ti misliš zašto je telefon teško naći ?
Zašto ga nema u ponudi kod MTS-a , VIP-a , Telenora ili kod tvojih operatera pošto tek sad videh da si iz Crne Gore![]()
Zato je i Iphone krsina jerbo ga je tesko naci u legalnoj prodaji a i ne nudi ga MTS
Ne nego baš kontra argument , Iphone se ne prodaje kod naših operatera ali ga ima po procenama u Srbiji od 80 000 -100 000![]()
A ovog telefona nema nigde
Da batalimo više ove glupe priče cheers
Sad je Samsung izbacio Android fotoaparat, koji ima wifi, 3g i 4g, 23x opticki zoom i 16mp chip, tako da 808 vise nema smisla.
pa kako onda nije telefon kad ima podršku za 3g?
pa meni za to i služi telefon... svu komunikaciju sam preusmerio na internet. pošaljem teksta sa telefona u količini za 10000 smsova mesečno. nisam lud da plaćam 4 dinara na 160 znakovaPa za Data saobracaj. Kao tableti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari