Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

^ Uzmi odigraj neku zahtevniju igru na G III ili One X pa cu da te pitam koliko ti traje baterija, bukvalno srce bateriju. A ako ti quad core treba da ti stoji u idle to je onda druga prica.

Ali ces za razliku od Nokie sa hardverom od pre hrista moci da odigras najzahtevnije igre sa odlicnim fps :) I opet ponavljam, JB je ocigledno doneo velika poboljsanja autonomije a stvarno ne znam kako da autonomija bude bolja pri igranju najzahtevnijih igrica kada su baterije u odnosu na 4'' single core Androide povecane samo za 250mAh u proseku uz povecanje displeja skoro za inc? :)

Ne vidim ja tu neku veliki krivicu quad i dual core procesora, 1Gb rama ili Androida vec vidim neodgovornost proizvodjaca sto i dalje izbacuju modele sa baterijama malog kapaciteta, kakve veze quad procesor ima kada se zna da je displej ogroman potrosac, makar to bio i samoled.

^ Uzmi odigraj neku zahtevniju igru na G III ili One X pa cu da te pitam koliko ti traje baterija, bukvalno srce bateriju. A ako ti quad core treba da ti stoji u idle to je onda druga prica.

Uzmi neku zahtevniju igru i odigraj na PW

Ah, da, nema ih.

^ Ne padaj na te marketinske fore kako quad core procesori trose manje...
Isto vazi i za amoled.

^ Ne padaj na te marketinske fore kako quad core procesori trose manje...
Isto vazi i za amoled.

Da, bas vazi za samoled, a i moja baba zna n koji nacin ta tehnologija stedi bateriju :)
Kakve bre marketinske fore, pa da su napravili quad core procesor za mobilne telefone pre nekoliko godina trosio bi kao lud, jednostavno to je kao i sa desktop procesorima, novi proizvodni proces= vise sirove snage uz ustedu energije ali ne, ipak su strucnjaci iz Nokie u njihovim laboratorijama zakljucili da su single core telefoni u 2012 godini, pa sve sa os-om koji bi bio konkurentan pre 3 godine, pravi potez :d

Edit: Ali igram jednom u nedelju dana.

Ja mozda ne bih nista ni igrao, kao sada sto skoro nista i ne igram na telefonu, ali to ne znaci da cu da pokrivam pogrebne troskove finskog giganta :d

Poslednja izmena:
^ Da dok surfujes ili gledas film ili igras igre... crna je pozadina uvek! Bas ces da vidis tu crnu boju u svakodnevnom koriscenju... par puta, eto koliko stedi. Baterija na G III nije dovoljna i telefon previse trosi i nema sta du da se prica ista situacija je i sa One X i ostalim Android telefonima...

Pa znas kako da nemam G III mozda bih i ja razmisljao slicno kao vi, naravno ne ovako ludacki kao vi :D Ali ne verujem da bih uzeo 808 kao primarni tj. jedini telefon. Ali ovako zasto da ne?

Pa samoled ima problema samo sa surfom, u multimediji opet kako god da okrenes stedi vise od ostalih tehnologija, osim ako ne igras tupave doodle igre sa 100% belom pozadinom :d

Nego, jel ti to pljujes po tehnologiji 808 displeja? :)

Naravno da uredjaj kao SGS III zasluzuje bar 2500mAh bateriju ali nista tu quad core, kolicina rama i gpu nisu krivi, kako mozes da se zalis kada imas 4x mocniji uredjaj od SGS + npr a imas prakticno istu autonomiju? Pa samo uporedi displeje i hardver :)

Nego, sto ne zavalis taj SGS III dok im jos nisu pale cene pred Note II, u dodas jos malo za ovo Nokijino cedo? :)

Znači ti kažeš za telefon od 600 eura da ga "verovatno" ne bi uzeo za primarni telefon.... pa zašto kada je symbian a i sam PW 808 savršen? Em je štedljiv, em je prebrz, em mu je kamera odlična, em ti ekran ne smeta, em sam symbian nema bespotrebne aplikacije koje ti ne trebaju, hardver ti bolji ne treba, igrice ne igraš pa te i nije briga što ne možeš da ih igraš (ovo su sve vaše reči koje ste kroz temu rekli) ..... Ne kontam šta mu fali za primarni telefon?

Poslednja izmena:
da, bas cudno sto osobe od 30+ godina ne igraju igrice :)

Mani se ti igrica i aplikacija, zasto vecina vas pored ostalih vrlina ovog telefona kaze da nije los kao sekundarni? :)

da, bas cudno sto osobe od 30+ godina ne igraju igrice :)

Hahaha, pa ti što ne igraju igrice su pajseri, recite mi čiji keva i ćale nisu izgubili dane na zumi i sličnim igrama. Pola državne službe radno vreme igra igrice. Opšte je poznato da kada pređeš 25 pičiš samo domine i mice, a posle tridesete možeš samo na tombolu da ideš...

Pa samoled ima problema samo sa surfom, u multimediji opet kako god da okrenes stedi vise od ostalih tehnologija, osim ako ne igras tupave doodle igre sa 100% belom pozadinom :d

Nego, jel ti to pljujes po tehnologiji 808 displeja? :)

Naravno da uredjaj kao SGS III zasluzuje bar 2500mAh bateriju ali nista tu quad core, kolicina rama i gpu nisu krivi, kako mozes da se zalis kada imas 4x mocniji uredjaj od SGS + npr a imas prakticno istu autonomiju? Pa samo uporedi displeje i hardver :)

Nego, sto ne zavalis taj SGS III dok im jos nisu pale cene pred Note II, u dodas jos malo za ovo Nokijino cedo? :)

Ne pljujem samo kazem da je to vise marketing nego realno stanje stvari.
A G II nemam odavno :D

Edit: Ja jos nemam 30 :d

Poslednja izmena:
Znači ti kažeš za telefon od 600 eura da ga "verovatno" ne bi uzeo za primarni telefon.... pa zašto kada je symbian a i sam PW 808 savršen? Em je štedljiv, em je prebrz, em mu je kamera odlična, em ti ekran ne smeta, em sam symbian nema bespotrebne aplikacije koje ti ne trebaju, hardver ti bolji ne treba, igrice ne igraš pa te i nije briga što ne možeš da ih igraš (ovo su sve vaše reči koje ste kroz temu rekli) ..... Ne kontam šta mu fali za primarni telefon?

Meni su oba primarna ,)

@hsv @telep hvala sto me smatrate vecinom.

Poslednja izmena:
Koliko su puta do sada izbacili novi poboljšan browser, do sada bi očekivao da sam navigira, a za njega još uvek mobilna verzija sajta misaona imenica. Jedna od stvari u apdejtu su i ova čuda na ekranu, kakav dizajn, poslve ovoga sada je sve kompletno
scr000009.jpg

Poslednja izmena:
zato drzava i jeste propala..

imas prilicno pogresnu percepciju okruzenja, podji malo u prirodu prosetaj upoznaj ljude druzi se i tako.. :)

Opa, pa naravno. Ovi su mi najbolji komentari. I ja tebi isto poručujem. Ti to sa žurke na ibici gde se toči dom pišeš zar ne? Izvini putniče nisam te prepoznao.

ne kapiram te, dolazis na temu o telefonu koji te ne zanima i o tehnologiji koja je po tebi besmislena i ostavio si bar stotinu komentara nevezanih za istu..kao da dodjes na fudbalski forum i pitas ljude a sto vi ne pricate o vaterpolu :)

Znači ovo je tema o kameri, ne o telefonu kao celini, i ako ga ne planiram kupiti zabranjeno mi je komentarisanje.

naravno da ti je dozvoljeno ali ne mozes odredjivati drugima sta ce njima biti bitno na telefonu, jednostavno postoje ljudi(gomila njih) kojima nije bitna ogromna rezolucija ekrana i perfektna grafika u igricama(jer i za 808 ima ohoho igrica kojima se za nuzdu moze ubiti dosada) vec su im bitnije neke druge stvari poput kamere i sl.

da svima treba jedna te ista stvar postojao bi samo jedan telefon na trzistu

ovo ostavlja bez daha pošteno... ali lik je očigledno koristio još neka pomagala, nemoguće da ovakav close up sama nokia može da uradi... za ne verovati...

Pa pise mu u opisu klipova gde je i koje je dodatke koristio ;)

^sto po meni nije problem, samo ako lepo kaze sta koristi od opreme da ljudi ne bi bili u zabludi :) Vidim i sa N8 je eksperimentisao. Inace postoje tako ti dodaci za razne telefone ali ocigledno imaju smisla samo na N8 i 808.

Nazad
Vrh Dno