Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Šta se ovde piše , pa ovo je za ludnicu :D

U zemlji u kojoj je prosečna plata svega par stotina evra , ljudi bi kupili ovaj telefon ( ali kao sekundarni ) ioako košta 600-700 € (naravno do sad nigde nema nijednog vlasnika ovog tehnološkog čuda ).
A druge korisnike foruma mole da tema bude "bez proseravanja " i sve to pišu sa telefona Samsung Galaxy S3 i mažu Android :D

Jadno u najmanju ruku :)

Emix nije ljudi nego samo jedan ljud i prica u svoje ime :)

Da mogu da imam samo jedan telefon naravno da bih radije koristio 808 pa i N8 nego bilo koji Android (osim mozda ove Xperie Active koju imam i to cisto iz razloga robusnosti ako bi mi to trebalo).

^ Telefon se bas tesko nalazi uz normalnu garanciju naravno.
I naravno da za 808 ne bih dao preko 450-500e.
Ali ako ti kazes necu da ga kupim jer stvarno ima ljudi koji ne mogu mozda da ga kupe pa eto da ne idem protiv njih?

Jadni su tvoji nebitni postovi i nista drugo. A ako si za ludnicu idi sinak niko ti ne brani... :wave:

Edit: "Ljud" hahahahah :D @NSX Mene proziva vidis da je to glavna atrakcija? A i mnogi "rade" to im je posao na bench forumu :d

Poslednja izmena:
pa ti ocito ne citas moje postove ali zato me odmah napadas da necu da ga kupim :) stavio sam odavno da ga kupujem ali ih ovamo u CG nema (sa garancijom) a i po Evropi sam malo skitao i u koju god sam prodavnicu usao ili nema ili je prosao..

evo jedan spot sniman sa 808

http://www.youtube.com/watch?v=mQlZJd8DQdo&feature=related

Prva stvar:moderatori odavno ne rade svoj posao ne samo na ovoj temi već na gomili drugih.

Druga stvar:kakve veze ima ekonomska situacija u zemlji sa tim što neko hoće da kupi fon od 600e kao sekundarni? Da je tako nijedna porodica ne bi imala više od jednog auta i nijedan ne bi bio skuplji od 10000e. Ako neko želi i može sebi da priušti 5 auta od po 50000e onda svima nama ostaje samo da se poklonimo čoveku (pod uslovom da je novac zaradio legalno) a ne da ga pljujemo zato što se razbacuje. Svako može da troši svoj novac onako kako želi.

Ova Nokia je odličan telefon i znam mnoge ljude koji imaju Androide i iPhone-ove koji ne koriste ni delić njihovih mogućnosti. Za sve takve je ova Nokia mnogo korisniji telefon nego GS3 i iP4s zajedno.

Šta se ovde piše , pa ovo je za ludnicu :D

U zemlji u kojoj je prosečna plata svega par stotina evra , ljudi bi kupili ovaj telefon ( ali kao sekundarni ) ioako košta 600-700 € (naravno do sad nigde nema nijednog vlasnika ovog tehnološkog čuda ).
A druge korisnike foruma mole da tema bude "bez proseravanja " i sve to pišu sa telefona Samsung Galaxy S3 i mažu Android :D

Jadno u najmanju ruku :)

Sad treba svi da vozimo yuga i mobilni od 50 evra ?
Da, ljudi bi kupili ovaj telefon, kupili bi auto od 35 000 evra , kupili bi kompjuter od 2000 evra. Sta tebe briga ? Ako ti nemas, ne znaci da neko drugi nema .Trebamo da se vratimo u komunizam i svi da budemo isti ?
PRoseravanje je i da pricas bilo sta da bi kupio kad stotine hiljada u zemlji gladuje ?...
OVO je IT forum a ne socijalna pomoc niti forum :" ne kupiti nista preko 50 evra jer je prosek plate 100-200 evra"

Poslednja izmena:
Sad treba svi da vozimo yuga i mobilni od 50 evra ?
Da ljudi bi kupili ovaj telefon, kupili bi auto od 35 000 evra , kupili bi kompjuter od 2000 evra. Sta tebe briga ? Ako ti nemas, ne znaci da neko drugi nema .
PRoseravanje je i ti da pricas bilo sta da bi kupio kad stotien hiljada u zemlji gladuje...
OVO je IT forum a ne socijalna pomoc.

To uopšte nije bila poenta priče ali nema veze ...
Zanimljiv je i izbor postova u ovoj temi koji je obrisani ...
Što se mene tiče kupite vi 3 telefona od 600 € i nosite , to me uopšte ne zanima , meni je interesantna činjenica da od skoro 1000 poruka na ovoj temi nema nijedna od vlasnika istog ;)
I tu se priča završava ... :wave:

Poslednja izmena:
Samo kratak komentar, modovi mogu da brisu, ako se pojave ove decenije:

Procitao (posle duze pauze ulaska na ovu temu) upravo poslednjih 14 strana, i stomak me boli je*eno! :D Emix, telep, NSX, Danilo, hsv - hvala vam k'o braci rodjenoj!

Ipak, najvise sam umro na sliku one macke, sto Emix okaci... :D

Ako postoji negde neki forum komicara na srpskom, treba ovu temi u tamo preneti, umirace ljudi.

To uopšte nije bila poenta priče ali nema veze ...
Zanimljiv je i izbor postova u ovoj temi koji je obrisani ...
Što se mene tiče kupite vi 3 telefona od 600 € i nosite , to me uopšte ne zanima , meni je interesantna činjenica da od skoro 1000 poruka na ovoj temi nema nijedna od vlasnika istog ;)

zasto ignorises cinjenicu da je telefon jako tesko naci? Btw vrlo je moguce da ga uzimam u petak/subotu, nadam se da ce te to uciniti vrlo srecnim :)

meni je interesantna činjenica da od skoro 1000 poruka na ovoj temi nema nijedna od vlasnika istog ;)

Pa tema o GS3 je imala možda nekih 150 stranica pre nego što je neko kupio taj telefon, to nema nikakve veze. Kad bi ljudi pisali samo vezano za uređaj koji poseduju onda bi ovaj forum bio ( bar) 80% manji.

zasto ignorises cinjenicu da je telefon jako tesko naci? Btw vrlo je moguce da ga uzimam u petak/subotu, nadam se da ce te to uciniti vrlo srecnim :)

Pa šta ti misliš zašto je telefon teško naći ?
Zašto ga nema u ponudi kod MTS-a , VIP-a , Telenora ili kod tvojih operatera pošto tek sad videh da si iz Crne Gore :)
Neće me učiniti niti srećnim niti tužnim u principu baš me briga jer znam da ovaj telefon ni lud ne bih kupio .
Ja sam pre Androida imao nekoliko Nokia telefona (i jedna SE ) i vrlo su mi dragi kao firma , ali jednostavno odlukom da ostanu verni Symbian-u i sad WP-u su propali . To ne kažem ja nego se vidi po prodaji telefona i otpuštanju radnika ...

mislim da me vrlo briga sta radi sama kompanija, ja uredjaj kupujem zbog uredjaja a ne zbog kompanije..shvatam i ja da im je velika greska sto nisu presli na Meego/Android ili neki hibrid ali to ce se njima obiti o glavu, radi mene mogu i danas da nestanu ako ce :)

a uredjaja nema zato sto popularizuju WP i pokusavaju na silu da ga proguraju dok Symbian sami oni guse...evo ti post sa jednog stranog foruma/bloga jednog prodavca u Kanadi (mislim da nije fake)

im canadian and have been selling phones here for a little over 7yrs , everyone here knows mircoshit opp’s i mean microsoft for their substandard products , thats why you see alot of ppl buying the macbooks , huge demand for tnem , ppl are happy to see a nokia handset till they find it windows , lol though suprising just this summer we still making more sales with the old nokia n8 than three nokia wp models combinec , ppl ask and order meego , yet the lumia 8/900 are very hard sells. The pureview runing symbian has brought us really good sales , so from a making position nokia with wp is doomed 1 in 100 ppl will ask about , we try to push them but just mentioning windows looses the sale lol good luck nokia in north america lo” u’ll need it even service providers dont like wp , lol a joke here .

Zato je i Iphone krsina jerbo ga je tesko naci u legalnoj prodaji a i ne nudi ga MTS

Ne nego baš kontra argument , Iphone se ne prodaje kod naših operatera ali ga ima po procenama u Srbiji od 80 000 -100 000 ;)
A ovog telefona nema nigde , pa čak ni ovde na forumu ...

Da batalimo više ove glupe priče cheers

Ne nego baš kontra argument , Iphone se ne prodaje kod naših operatera ali ga ima po procenama u Srbiji od 80 000 -100 000 ;)

A to nema veze sa periodom od kad se pojavio iphone?

A ovog telefona nema nigde

eno na mobilnomsvetu bar 7-8 prodavnica koje ga nude

Da batalimo više ove glupe priče cheers

Stvarno su glupe.

Sad je Samsung izbacio Android fotoaparat, koji ima wifi, 3g i 4g, 23x opticki zoom i 16mp chip, tako da 808 vise nema smisla.

^izbacio ili je to samo prototip?

trebalo bi da ga predstave na IFA (za 5-6 dana)

Sad je Samsung izbacio Android fotoaparat, koji ima wifi, 3g i 4g, 23x opticki zoom i 16mp chip, tako da 808 vise nema smisla.

1. bice dosta glomazniji od 808
2. koliko kapiram nema funkciju telefona (kao ni Nikon 800c ili tako nesto) pa ne vidim kako se moze porediti sa 808?
3. mogao bih da se kladim da ce 808 u dosta slucajeva praviti bolje slike i od tog Samsunga :)

^ Opet će biti više funkcionalan od 808 iako ne može da se priča :p

Ako ne može da se priča onda to nije telefon jos uvek i glupo je porediti ih. .. :)

lol ja sam onda totalno neobavešten, ja sam mislio da su to samo glasine, i da je to telefon ukoliko je istina...

u svakom slučaju 23x optički zoom i 16mpix senzor deluje bolje nego 41mpix. sliku od 41mpix možeš da zumiraš par puta bez gubitka kvaliteta, ali to nije 23 puta do 16mpix....

Ima jos i wifi sharing i svasta nesto sa Androida. Kamera valjda ima i podrsku za 3g i 4g, sto znaci da uz neki xda hack moze da se pretvori u telefon.
Znam da nije smartphone, ali nije ni 808.

Kakvi ste vi profesionalni trolovi! ladno porede fotoaparat i telefon... :D

Pa za Data saobracaj. Kao tableti.
pa meni za to i služi telefon... svu komunikaciju sam preusmerio na internet. pošaljem teksta sa telefona u količini za 10000 smsova mesečno. nisam lud da plaćam 4 dinara na 160 znakova :)

ko još smartphone koristi kao telefon :p ako ćeš da pričaš i šalješ sms kupiš dumbphone, androidi su internet komunikatori. ne bi mene pogodilo to da nema poziv i sms, samo data. još bi mi olakšalo, jer sad ne mogu ljude da nateram da me svi kontaktiraju putem interneta, uvek ima nekog ko se napravi pametan da pošalje sms, a ne mail... ovako bih samo rekao: žao mi je, morate na mail :)

Vrh Dno