telep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.07.2007
- Poena
- 765
Ja verujem, vidis li sta rade sa Symbian-om? Vec 2 update-a za nekoliko meseci.
Nokia je uvek bila najbolja sto se podrske tice i tu nema sta da se prica.
Ne znam po čemu je bila najbolja, ja znam samo da je symbian uvek dobijao nepotrebne update-ove pošto se nikada ništa nije dodalo, svaki symbian sam apdejtovao bespotrebno samo su kvarili neke stvari nikada dodavali (najveći apdejt koji sam ja dobio na symbian telefonu je tri nove ženske teme na 6120), na n82 je rotacija radila savršeno na prvim verzijama a posle svaki noviji ju je dodatno usporavao, da bi na kraju dobio neupotrebljivu stvar. Anna je nešto što je trebalo biti u startu a ne da čekaš godinu dana na takve stvari. Eno vidim razbila se nokia za n900 ne znaju šta će pre da izbace za njega.
Pošto su najbolji zašto n82, n95 nisu nikada dobili fp2 nego su ostali na fp1, nisam razumeo imam n79 i n82 gde je n82 bolji ali opet n79 ima noviji i bolji softver, zašto, nisam nikada shvatio, ali bitno je da sam imao četiri apdejta koji su mi pokvarili rotaciju. Sećate se n97, šta bi sa njime, apdejt, šta je to, telefon jedva radi da ga nisu apdejtovali, nokia je vikala da će biti podržan, ma biće u rangu sa iPhone-om sačekajte samo malo, posle godinu dana kažu e ***. n97 je flop nema ništa od njega, jeste da ste dali stotine eura ali šta nas briga, butuje se zar ne, šta hoćete više, kupite n8, ali i sa njime čekajte godinu dana na upotrebljiv browser, tastaturu i druge stvari, čekaj android je pišanje u gaće ali sve jedno ćemo da ga iskopiramo u potpunsti uživaćete u njemu za otprilike 6-10 meseci.
Poslednja izmena: