50-100 nicemu. ali otvorenih 20-30app konstantno znaci puno, ja na androidu ludim kada on pocne automatski da mi gasi neke aplikacije u kojima sa do pre 5 min radio
50-100 nicemu. ali otvorenih 20-30app konstantno znaci puno, ja na androidu ludim kada on pocne automatski da mi gasi neke aplikacije u kojima sa do pre 5 min radio
ovo zvuci veoma obecavajuce, i pored toga postoji sansa da os dobije upgrade na Tizen koji se planira za pocetak sledece godNokia told ZDNet UK on Wednesday that it would "provide support for the Nokia N9 until at least 2015, including software updates, care and services support"
Jednostavno ne verujem u tu tvrdnju, jel zna neko za neki telefon koji ima 4+ godina softversku podršku, pogotovo što npr. Symbian koji se i dalje dobro prodaje je outsource-ovan drugoj firmi a tržišno nepostojeći Meego će da dobije takvu podršku od Nokie.
n9 ce biti najprodavaniji nokiin telefon do sada, jednostavno ne vidim zasto ta tvrdnja ne bi bila tacna
Nece sigurno, premasiti 250 miliona primeraka, u koliko je isporucen 1100, trenutno je imaginacija (i to je preslaba rec) za Nokiju. A pogotovo sto se radi o smartphone-u. Ne verujem da ce nadmasiti ni 5800 po prodaji.kada bi prelistao malo po netu video bi zasto stojim pri tom stavu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari