koliko ja shvatih elopa bacili su naglasak na "ekosistem" (kako glup izraz, ne vidim sta je ekoloski u trosenju struje na gluposti) a i po hardveru velicini ekrana i rezoluciji reklo bi se da gadjaju to trziste, naravno moci ce samo i da gadjaju
ja pratim IT 20 godina i tek sam sad cuo za to...
Ne vidim preveliku razliku izmedju G III (Night mode) i 920:
Zalosno je sta su sami sebi napravili pa sada moraju na ovaj nacin da se pravdaju.
Ako mene pitate ovo nije slikano sa 920:
Mozda i jeste ali uz pomoc reflektora.
Nokia obviously wants to stem the tide of criticism and turn the conversation back to the quality of its camera instead of the legitimacy of its promotional video. In what we imagine was the first step in that effort, the company invited us to meet with them last night to test out the Nokia Lumia 920 for ourselves in a real-world situation. Unfortunately, Nokia could only demonstrate one of the two faked features to us, but it did offer us the full, untouched JPEGs out of the camera to publish online for the first time.
Ne vidiš?
Ova slika nije slikana u sred noći, bar tako izgleda po nebu. Mada moguće i da ima reflektora.
Po nebu izgleda da je slikana u sred bela dana ja to vidim ali iz Nokije su rekli da je ovo nocna slika.
ja mislim da su iskoristili foru da prvo slikaju sa 920 i onda sacekaju jedno pola sata da padne mrak i slikaju sa G3 ili ko zna cim, sve legalno![]()
Jedino ako su ljudi iz Verge-a odlucili da im pomognu da urade ovakvu namestaljku... posto su oni sve vreme bili prisutni.
Nokia 920 je u svemu bolja i jaca od Iphonea 5.To je cinjenica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari