Pa sta?Meni to ne smeta.Uglavnom je sve na strani Nokie.
Pa 920 ima veci ekran,normalno da je tezi.Ja cu je uzeti sigurno.
pravo pitanje je zašto bi iko slikao u mrklom mraku sa auto podešavanjima bez blica...
Izgleda da im je cela kampanja bazirana na "vidi kakvu kameru ima ***!!!11". Sve ostalo je.. ispod proseka.
Izgleda da im je cela kampanja bazirana na "vidi kakvu kameru ima ***!!!11". Sve ostalo je.. ispod proseka.
O tome ti i pricam, covek kaze da im je kampanja zasnovana na kameri, i ti naravno kacis klip o kameriNapisao je: "Sve ostale je ISPOD proseka"? Pa sam ja samo logicno pitao sta to? I ispod kog proseka? Da li je on uopste pogledao specifikacije telefona kao i impresije ljudi koji su imali priliku da koriste i isprobaju telefon?
Ispod proseka je metro interfejs, zapravo uzasan je. Evo drzim vec pola godine ovaj probni Win 8 i ma koliko se trudio da dam sansu Metro interfejsu ne ide. Lose izgleda, lose radi, ne valja!
"Samo dual kore"? Mislim da sada već godinama pitam za šta tačno služi multi-core procesor u telefonu i niko da mi da jasan i razuman odgovor. Kažu da su bili potrebni takvi CPU zbog toga što Android nije koristio GPU za sistemske poslove tamo gde je mogao. U redu, pošteno rečeno. Medjutim, sa izlaskom ICS i sada Jelly Bean koji su promenili to, koja je svrha Android modela sa 4 jezgra i prednost u odnosu na "samo 2"?Medjutim, kada gledam specifikaciju, i vidim dual core, odmah mi prodje kroz glavu, cekaj zasto bih davao ogromne pare za premijum telefon koji je samo dual kore, i kosta kao npr htc one x koji je quadima isti ekran kao htc, manje memorije, kameru ne toliko bolju, a nikako bolju od iphona 4s a sigurno i 5-ice...
Kad malo promisliš, nakon promene telefona, jedino što ti ostaje su slike koje si njime napravio. Imam neke stare slike sa mobilnih u 640x480 sa mnooogo krša, šuma i mulja po sebi. Želeo bih da su bolje, ali nisu i nikad neće ni biti. Ne želim da to isto kažem i za slike pravljene danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari