Iskreno, mogao je i malo bolje. 😀
Prvo sam probao sa Nokia Sofware Updater softverom, pa se puno bunio zbog 64bit Windows 8-ice. Kad sam ga nekako poterao da radi, nije mi prepoznao telefon koliko god se trudio. 🙁
Onda sam probao sa Nokia Suitom (ili tako nešto), koji takođe nije prepoznao telefon. Navodno je problem do mog konkretnog računara i skoro sam odustao.
I onda kad sam već praktično odlučio da odustanem, proguglam još malo, i vidim da neko kaže da treba probati Nokia Software Updater for Retail. On prepozna telefon, odradi skidanje 1.24GB (čini mi se), i nabaci jako brzo na telefon. 🙂
E sad, vidim da se moja verzija razlikuje od tvoje, jer sam dobio 3046.0000.1334.0002. Ne znam ima li neke razlike.
Vratile su mise sve aplikacije koje su podržavale region Srbija, a neke sam morao naknadno da skinem kad sam se prijavio za USA. 🙂
E sad, Nokia Pro Cam nisam uspeo da skinem koliko god da se trudio, ali sam danas provalio u čemu se radi, i sad je na mom telefonu. Okačiću uskoro na generalnoj WP8 temi, jer je više ljudi čita. 😉
A što se tiče Ambera, jako sam zadovoljan. Data sense je ono što sam najviše čekao i stvarno će biti od velike koristi na MTS mreži zbog ograničenog neta.
Glance fantasično izgleda, ali jede bateriju na IPS-u ekranu. Moraću još razmisliti šta mi je činiti. Do sada sam gubio oko 1% baterije tokom ~7 sati spavanja, a sad se potrošilo 16% po mojoj slobodnoj proceni. 🙁 Baš mnogo. To je malo više od 2% po satu.
FM radio sam uključio i video da funkcioniše i verovatno ga neću paliti bar pola godine, ako i uopšte.
Gmail sam opet namestio i to neverovatno lako. Samo na početku uneo tu posebnu šifru i sve se samo instaliralo.
Neke promene u brzini nisam primetio, ni u kvalitetu fotki. Sad ću proveriti da li se nešto menja sa ProCam-om. 🙂